Amber Heard nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de 10,4 milioane de dolari. Ce spune avocata actriței

Data publicării:
Captură video Youtube/ Law&Crime Network
Descriere foto: Captură video Youtube/ Law&Crime Network

Amber Heard cu siguranţă nu îi poate plăti 10,4 milioane de dolari despăgubiri fostului soţ Johnny Depp pentru defăimare, după cum cere verdictul dat miercuri de un juriu american, a declarat joi avocata actriţei.

Johnny Depp a ieşit învingător din acest proces extrem de mediatizat, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că cele două vedete de la Hollywood s-au defăimat reciproc.

Întrebată de canalul NBC dacă clienta sa îi poate plăti lui Johnny Depp cei 10,4 milioane de dolari despăgubiri, Elaine Bredehoft a răspuns: "oh, nu, absolut nu".

Avocata, care consideră că Amber Heard a fost "demonizată" de echipa de avocaţi a actorului, a spus că intenţionează să facă recurs la decizia juriului.

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, cei şapte juraţi i-au dat dreptate vedetei din "Piraţii din Caraibe" pentru toate cele trei motive ale procesului de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate.

În mod clar, ei au considerat în unanimitate că Amber Heard, 36 de ani, a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat "rău intenţionată".

Tribunalul din Fairfax, Virginia, a redus însă cuantumul daunelor agravate la 350.000 de dolari, conform sumei maxime legale în vigoare în stat, ceea ce a redus la 10,4 milioane de dolari suma datorată de Heard fostului ei soţ.

Cei şapte juraţi - cinci bărbaţi şi două femei - au decis, de asemenea, că Johnny Depp, 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Ea şi-a recunoscut "dezamăgirea inexprimabilă" într-un comunicat. "Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ", a făcut cunoscut ea, relatează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel