Amalia și Vasilică Ceterașu, părinți de gemeni. Artiștii sunt în culmea fericirii: „Ne doream, dar n-am știut că vor fi doi”

Data publicării:
Sursa foto: Vasilică Ceterașu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Vasilică Ceterașu, facebook

Amalia și Vasilică Ceterașu vor deveni părinți de gemeni. Cei doi au făcut marele anunț, în direct. 

Amalia și Vasilică Ceterașu sunt în culmea fericirii, după ce au alfat că vor deveni părinți de gemeni. Marele anunț a făcut făcut în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, spre surprinderea tuturor. 

„Noi facem copii”, a spus artistul.

Cei doi artiști mai au o fetiță, în vârstă de șase ani și, deși își mai doreau copii, aceștia recunosc că nu se așteptau să apară chiar acum și să aibă și gemeni. 

„Ne doream, dar n-am știut că vor fi doi. Eu am fost un pic în stare de șoc atunci, n-am știut că vor fi doi. N-am avut probleme, deocamdată mă simt bine”, a completat Amalia.

Soția lui Vasile Ceterașu a mărturisit că este însărcinată în 13 săptămâni și nu are probleme. Amalia a precizat că s-a confruntat doar cu câteva stări de greață și cu faptul că este foarte sensibilă și irascibilă. 

Vasilică Ceterașu a recunoscut că și-a înșelat soția

Vasilică Ceterașu a recunoscut că a călcat strâmb și că i-a fost infidel soției sale, Amalia. Artistul a dezvăluit cum a reușit să o convingă pe soția sa să-l ierte, dar și cum a cunoscut-o. 

„Am cunoscut-o la o nuntă la Cluj, ea era separat, nu cânta cu noi. Eram cu orchestra mea… I-am luat numărul de telefon, am vorbit, i-am zis să vină să cânte cu mine că va fi bine. I-am zis că o duc pe cele mai mari scene, peste tot. Ea vedea posibilitatea, oportunitatea. I-am spus și calde, și reci… Am mai înflorit, am băgat din tot, ca să fie bine”, a declarat acesta pentru fanatik.ro

„Noi am fost și certați”

„Noi am fost și certați. M-a și prins, când mă urmărea prin oraș cu mașina când eram cu altele în drepta. Noi eram împreună, dar mai vorbeam și cu altele. Dar doar vorbeam (râde, n. red.). Mă urmărea prin oraș și mi-a zis că se mută la mine. Apoi a rămas însărcinată, am făcut nunta că botez…”, a spus Ceterașu. El își mințea partenera, iar Amalia îl urmărea și afla ce făcea acesta, de fapt. „Ziceam că sunt plecat și ea mă urmărea. Și mă găsea. Nu m-a bătut (râde, n. red.) că fugeam. La mine e greu să mă prinzi, mă vezi, dar nu mă prinzi”, a continuat seria declarațiilor.

„Mă mai și sunau cu număr ascuns fete… Dar cred că erau puse, că cineva voia să ne facă rău, să ne despartă. Tinderul ăla, câte probleme”, a spus Ceterașu.

„Am plecat să duc gunoiul. Am fost plecat vreo 4 zile, la mare”

Obișnuia să plece cu zilele de acasă și să se distreze, în timp ce partenera lui îl aștepta. „Am plecat să duc gunoiul. (râde, n. red) Am fost plecat vreo 4 zile, la mare. L-am luat și pe cumnatul meu când duceam gunoiul. Dar m-a sunat un prieten, mi-a zis că sunt cluburile deschise și cum era luni seara… Marți dimineața eram la mare.

Am sunat-o cu cameră – ea credea că dorm – dimineața și îi arătam lacul din Mamaia. Credea că sunt la Cluj. I-am arătat și marea… Când m-am întors, nu zic, m-am întors cu încă un buchet de flori, așa, mai special. Am și sunat pe la Suceava, să pregătească ceva special… Mi l-a dat în cap!”, a povestit artistul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel