Amalia Năstase, momente de panică. Cu cine s-a trezit în curtea vilei sale: “E prima oară în viața mea“

Data publicării:
Amalia Năstase, sursa foto Instagram
Descriere foto: Amalia Năstase, sursa foto Instagram

Amalia Năstase a trecut prin momente de panică după ce s-a trezit cu un musafir nepoftit în curtea vilei sale.

Amalia Năstase este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când vedeta le-a povestit cu cine s-a trezit în curtea vilei sale. Mai exact, Amalia Năstase a avut parte de un șoc când a văzut că în curtea ei sunt șobolani. Oripilată de rozătoarele care i-au invadat curtea, vedeta s-a îndepărtat de ei și i-a fotografiat.

Amalia Năstase locuiește într-o vilă din sectorul 1 al Capitalei, acolo unde șobolanii se pare că au început să invadeze curțile oamenilor, printre care și curtea vedetei noastre.

“E prima oară în viața mea când văd șobolani la mine în curte. Mulțumesc mult partidului ca mi-a dat șansa asta. Trăiam naibii fără să știu ce înseamnă să ai un suflet cald care te poate mușca de glezne când ieși în curte. Apă caldă și caldură, noroc că nu avem nevoie de la voi, că mi-ați fi amintit și de copilărie ca la jumătate din București”, a spus Amalia Năstase pe instagram.

 

Amalia Năstase, dezvăluiri despre cea mai marcantă perioadă din viața ei

 

Amalia Năstase a dezvăluit în cadrul unei emisiuni Tv care a fost cea mai marcantă perioadă din viața ei, care a făcut-o să plângă extrem de mult. Mai exact, fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit că a rămas repetentă un an la facultate, lucru care a afectat-o puternic la acea vreme, simțind o mare rușine. Potrivit acesteia, totul s-a întâmplat din cauza unei materii la care a picat de aproximativ patru ori. Mai mult decât atât, Amalia Năstase a mărturisit că se pregătise în restanță pentru a-l lua, însă i-ar fi picat niște subiecte la care nu se aștepta și din acest motiv s-a ajuns la această situație.

„Nu a fost pentru că munceam, a fost pentru că am picat un examen de vreo patru ori la programare. Eu eram studentă la Finanțe Bănci și în același timp lucram la o companie de asigurări unde le făceam ălora softuri, deci nu eram chiar lemn, dar noi la școală studiam cu un program pe care rulau dinozaurii.

E un program vechi. I-am spus doamnei profesoare că noi nu trebuim să știm astea și a zis „da? Bine? Ne vedem în re-re”. Nu înțelegeam nimic, eu învățam pe dinafară un program, nu știam să-l fac. Am învățat niște puncte și ea mi-a dat... punct și virgulă”, a spus Amalia Năstase la o emisiune tv.

Amalia Năstase a povestit că, din cauza rușinii, nu i-a spus niciodată tatălui său ce s-a întâmplat, mama ei fiind singura persoană care știa. De asemenea, vedeta a precizat că acest lucru a stresat-o extrem de mult, motiv pentu care începuse să îi cadă părul din cap.

„Am repetat anul și am fost distrusă. Rușinea pe care am simțit-o că sunt repetentă... Tata nu a știut săracul până când a murit. Eu cum mama am făcut combinații să nu-și dea seama. Îmi era atât de rușine că sunt repetentă, încât țin minte că mi-am pus mâna în păr și mi-a căzut un smoc de păr de stres. Am plâns”, a continuat ea.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel