Amalia Năstase, dezvăluiri emoționante, la 12 ani de la divorțul de Ilie Năstase:„Cea mai grea decizie”

Data publicării:
Amalia Nastase, Captura video YouTube
Descriere foto: Amalia Nastase, Captura video YouTube

Amalia și Ilie Năstase au divorțat, în urmă cu 12 ani, după 7 ani de mariaj și 14 ani de relație. 

Un mariaj care a durat 7 ani, dar care a marcat-o pe viață. În 2003, Amalia Năstase și Ilie Năstase spuneau Da în fața ofițerului de stare civilă, în Paris, după 7 ani de relație. Un an mai târziu, Amalia Năstase îmbrăca și rochia de mireasă și ajungea în fața altarului, alături de legendarul tenismen. 

Mariajul lor a durat 7 ani. În 2010, cei doi își spuneau adio. Încheiau căsnicia, dar rămâneau părinți pentru cele două fiice: Alessia și Emma. 

La 12 ani de la momentul divorțului, Amalia Năstase spune că decizia despărțirii a fost cea mai grea hotâre pe care a luat-o în viața asta. 


„Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost la vremea respectivă o decizie foarte grea, având copii, și nu e vorba numai despre mine. Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii și, în al doilea rând, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău, adică o viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a mărturisit Amalia Năstase în podcastul Otnielei Sandu, relatează cancan.ro.

Cum s-au cunoscut Amalia și Ilie Năstase

„În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. El a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate! Îmi ziceau: vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani”, a povestit Amalia Năstase, în urmă cu ceva timp,  invitată în podcastul lui Mihai Petre.


Amalia și Ilie Năstase au împreună două fete minunate, pe Alessia în vârstă de 16 ani și pe Emma, o adolescentă de 13 ani. După șapte ani de la divorț, Amalia a găsit puterea de a trece peste și s-a căsătorit cu asociatul ei, Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un băiețel de doar 5 anișori. 


„Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela”, a mai spus Amalia.


Chiar dacă acum este o femeie fericită și împlinită pe toate planurile, aceasta spune că perioada după divorțul de Ilie a fost foarte dificilă pentru ea și a reușit cu greu să răzbată. În plus, cei doi au decis să rămână în relații bune de dragul celor două fiice pe care le au împreună. Amalia s-a luptat foarte mult pentru ca fetele ei să nu simtă durerea prin care ea trecea pe atunci. 


„Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: <doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț>. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a dezvăluit fosta soție a lui Ilie Năstase. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel