Amalia Enache vorbește despre DEMISIA de la ProTV: Sunt dispusă să renunț la tot

Data publicării:
Captură video Youtube/ Mihai Morar
Descriere foto: Captură video Youtube/ Mihai Morar

Amalia Enache s-a dus în biroul șefei ei, pentru a discuta despre demisia de la pupitrul știrilor ProTV.

Amalia Enache este la pupitrul știrilor ProTV de peste 20 de ani. Chiar dacă prezentatoarea nu vorbește foarte des despre viața ei personală, pentru că vrea să fie cunoscută de public pentru ceea ce face, nu pentru ceea ce este, aceasta și-a deschis sufletul recent, în cadrul unui podcast. Amalia Enache a dezvăluit chiar și motivul pentru care era gata să renunțe la cariera care a consacrat-o. Totul a pornit când vedeta a aflat faptul că este însărcinată. Aceasta voia să păstreze copilul cu orice preț, însă nu era căsătorită, fapt ce o punea într-o lumină proastă, pe vremea aceea.

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea, pe vremea aceea era multă bârfă, și m-am gândit că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită.

Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre, de aceea nu vorbesc mai mult despre mine, pentru că vreau ca oamenii să se uite la știrile mele, nu la mine.

Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: „Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere”. Și chiar am avut o susținere uriașă și am șimțit așa o bucurie.”, a povestit Amalia Enache, în cadrul podcastului „Fain și simplu” al lui Mihai Morar.

Amalia Enache crede în suflete pereche

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lumea pe care eu îl cunosc, cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească dumnezeiască.

Sufletele pereche există, doar noi credem că suflete pereche reprezintă ceva neapărat într-o poveste clasică și definitivă. Fiecare poveste de iubire are definiția ei și fiecare are un timp al ei. Ea rămâne suspendată în timpul acela. Unele povești de iubire am crede că se încheie, dar de fapt nu.”, a mai spus prezentatoarea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel