Amalia Enache vorbește deschis despre relația cu fiica ei: „Copiii au nevoie de limite!”

Data publicării:
Sursa foto: Amalia Enache, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Amalia Enache, instagram

Amalia Enache, mama unei fetițe de 8 ani, se gândește deja la perioada în care copila ei nu va mai fi doar o fetiță, ci o adolescentă cu dorințe, pretenții, dar și personalități.

Invitată la un eveniment monden cu și despre femei, prezentatoarea TV a vorbit despre statutul ei de mamă și despre relația senzațională pe care o are cu fiica ei, relație pe care se preocupă să o „hrănească” corect, zilnic.

„Suntem încă într-o etapă a copilăriei dulci, a fanteziei, încă este Moș Crăciun, suntem departe de perioada ceva mai serioasă, însă am încredere că lucrurile nu se vor schimba dramatic în adolescență pentru că avem o relație foarte bună și dacă o să fim conectate ca și acum, totul o să fie bine!”, a declarat Amalia Enache, în exclusivitate, pentru emisiunea „Monden Alert”, difuzată de Metropola TV, de luni până vineri, de la ora 14:00.

În plus, vedeta TV recunoaște că nu este adepta conceptului de părinte - prieten, preferând, mai degrabă, să-i fie susținere fiicei ei, considerând că un copil crește frumos dacă are limite și echilibru.

„Copiii au nevoie de limite, copiii au nevoie de părinți care să pună limite și nu aș spune că acest lucru înseamnă duritate, din contră, aș spune că este fermitate. Cred că un copil crește mult mai sănătos psihic și echilibrat dacă adulții din viață sunt chiar niște stâlpi și știu exact ce vor.”, a mai declarat Amalia Enache pentru Monden Alert.

Emisiunea „Monden Alert”, prezentată de Andreea Frățilă, Florin Burescu și Ileana Voicu Ghinea, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 08:00, doar pe Metropola TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel