Amalia Enache, motivul pentru care și-a înscris fiica la o școală privată. Ce părere are vedeta despre învățământul la stat: „Nu este adaptat la nevoile părinților”

Sursa foto: Amalia Enache, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Amalia Enache, instagram

Amalia Enache a dezvăluit motivul pentru care și-a înscris fiica la o școală privată.

Pe lângă cariera de succes, Amalia Enache se mândrește cu familia frumoasă pe care o are. Fiica prezentatoarei TV are a împlinit recent 7 ani și este elevă în clasa I la o școală privată din București.

Amalia Enache, motivul pentru care și-a înscris fiica la o școală privată

Vedeta a mărturisit, într-un interviu recent, cum s-a pregătit alături de fiica ei, pentru noul an școlar. 

„Ne pregătim deja în primul rând psihic, a fost o vacanță cu destul de multă libertate, am început să ne uităm din nou pe fișele de lecturi și ne pregătim psihic așa pentru școala adevărată. Adică a trecut clasa zero, e clasa întâi, va fi primul an cu teme.”, a spus Amalia Enache, pentru playtech.ro

Amalia Enache: „Fac o grămadă de activități din zona asta mai artistică”

Amalia Enache a dezvăluit și motivul pentru care a decis să o înscrie pe fiica sa la o școală privată și nu la una de stat. 

„Pentru că școala în sistemul pe care l-am ales eu nu e un sistem de after school. În partea a doua a zilei după masa de prânz și pauza de o oră jumate au cluburi de fapt, nu fac teme, fac cu totul și cu totul altceva. Fac rock, fac dansuri, modelaj, fac o grămadă de activități din zona asta mai artistică, cor, adică tot ce probabil aș fi încercat să văd pentru ea, să îi ocup timpul prin alte părți. Totul se întâmplă în același loc. Iar eu am ales învățământul privat cel puțin pentru această perioadă a vieții ei pentru început, pentru că nu m-aș descurca altfel, pentru că școala românească nu este adaptată la nevoile părinților, care lucrează destul de mult în timpul zilei și copiii stau foarte puțin la școală, după care ai varianta de after school, unde tot plătești, adică tot acolo ajungi și de fapt copilul stă foarte mult într-o bancă făcându-și temele, fie te bazezi pe bunici. Și nu m-aș fi descurcat să duc copilul la cea mai apropiată școală de noi este liceul Cervantes. Încep cursurile la 7.30 cei mici și la 11.30 deja au terminat. Și ce facem tot restul zilei cu copilul?”, a spus vedeta.

Citește și: Gheorghe Turda, atac dur la adresa Nicoletei Voicu. Ce acuzații îi aduce fostei iubite: „Un om non-valoare!”

„E clar că am găsit școala potrivită pentru ea”

Amalia Enache a precizat că fiicei sale îi place foarte mult la școala în care studiază. Vedeta a făcut această alegere în urmă cu un an. 

„Nu, dimpotrivă, mă rog eu de ea să o iau mai devreme, pentru că seara sunt la serviciu și la momentul culcării nu sunt. Și tot timpul găsește motive să stea cât mai mult la școală. E clar că am găsit școala potrivită pentru ea și nu doar că ziceai cum o conving să stea atât de mult, păi ea vrea și mai mult.  Nu reușesc mai devreme de ora 5.00, adică doar de la ultima oră să lipsească și asta cu mari insistențe. Dacă e după ea, ar sta până la final și nu e singura. Așa e atmosfera la școala ei, încât copiii au stat toată ziua acolo și când te duci după ei, zic: «Mai lasă-mă 5 minute să mă mai joc cu colegii»”, a mai spus vedeta, pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Fiica Andreei Marin a dat lovitura în America. E singura adolescentă din România implicată într-un astfel de proiect: „O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 sep 2023, 16:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience