Amalia Enache, detalii despre tatăl fetei sale: Preferă să rămână în spate

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Amalia Enache, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Amalia Enache, Instagram

Amalia Enache a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei și a dezvăluit motivul pentru care tatăl micuței nu vrea să devină o persoană publică. 

Amalia Enache este o mamă cu normă întreagă, când pleacă de la pupitrul știrilor. Aceasta spune că nici măcar ea nu își dă seama cum poate să facă zilnic față îndatoririlor pe care le are, dar reușește întotdeauna. 

"Am o putere supersonică, dar nu vreau să spun tuturor. Glumesc. E o putere asta, pe care o avem toți oamenii vremurilor noastre, să fim peste tot, că nu avem încotro altfel. Nu am descoperit vreo rețetă-minune, cumva, să fentez traficul din București. Tot cu traficul din București ajung dintr-o parte în alta, dar, știi cum e, totul e de ce vrei să faci. Dacă preferi o viață mai liniștită, în care să fii mai casnic, poți să ai asta, dar dacă ești așa, cu personalitatea mea, trebuie să ajungi peste tot, n-ai încotro, viața e scurtă.", a declarat Amalia Enache, potrivit click.

Cât timp petrece Amalia Enache cu fiica ei

Prezentatoarea TV spune că face tot posibilul ca în fiecare zi, să-și facă cât mai mult timp pentru fiica ei. Tocmai din acest motiv, alege să o ia pe aceasta la fiecare eveniment la care participă.

"Cât de mult pot eu. Pentru că eu lucrez seara și, de la ora 20, nu sunt cu ea, la culcare, în timpul săptămânii. Doar în week-end. Când era mai micuță, a mers la grădiniță, până la prânz, câteva ore, și, atunci, eu sunt cea care a culcat-o, întotdeauna, somnul de prânz și am stat cu ea până la momentul de plecat, seara, la serviciu. De asta, când sunt la majoritatea evenimentelor, sunt împreună cu fetița, pentru că nu vreau să o las acasă. Vreau să trăim împreună aceste momente.", a mai spus ea.

Ce spune prezentatoarea TV despre tatăl fetiței

Nu mulți sunt cei care îl cunosc pe tatăl fetei ei. Asta pentru că bărbatul își dorește să rămână departe de spațiul public, explică Amalia Enache. 

"Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi.", a dezvăluit Amalia Enache.

Ce planuri de vacanță are vedeta

"Nu sunt genul care să își facă planurile din timp. O să mergem, sper, un pic mai departe decât am reușit în ultimii doi ani, când pandemia ne-a ținut aici, cu restricțiile și incertitudinile. Sper că va fi o vară mai normală, în care vom putea să ne facem planuri. Uite, de Paște, plec în Ibiza.", spune ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel