Amalia Enache, de urgență pe masa de operație. Prezentatoarea TV a trecut prin clipe de groază: „Eram convinsă că fac un infarct”

Data publicării:
Sursa foto: Amalia Enache, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Amalia Enache, instagram

Amalia Enache a fost operată de urgență, în urmă cu câteva ore. 

Amalia Enache este una dintre cele mai îndrăgite vedete. Aceasta este la pupitrul știrilor ProTV de peste 20 de ani. În urmă cu câteva ore, prezentatoarea TV a fost operată de urgență. Ulterior, Amalia Enache a dezvăluit care este starea sa de sănătate. 

Amalia Enache, de urgență pe masa de operație

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Amalia Enache și-a îngrijorat fanii, după ce s-a fotografiat pe patul de spital. Ulterior, aceasta a mărturisit că a fost operată de colecist, după ce a acuzat dureri insuportabile, ba chiar a crezut că este la un pas de a face infarct. 

La scurt timp după ce a ieșit din sala de operație, Amalia Enache a ținut să le mulțumească medicilor care au avut grijă de ea, dar și cel care i-au trimis gândurile bune. 

Vedeta a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Universitar de Urgență București, acolo unde a suferit o intervenție de colecistectomie. 

„Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirurgicală, colecistectomie, la Spitalul Universitar. Deja sunt în salon, cu inima plina de recunoștință pentru medicul chirurg, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere. Mulțumiri întregii echipe, au fost multi oameni care m-au examinat, de la camera de gardă, gastrologie, ecografie, cardiologie, dar si celor de la Ambulanța București. P.S.: Durerile sunt atât de atroce în aceasta criză de colecist, încât eu eram convinsă că fac un infarct. Ne vedem curând, zic eu”, a spus prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Amalia (@amaliaenache)

Ce este colecistectomia?

Colecistectomia este o procedură chirurgicală care presupune eliminarea veziculei biliare (organ sub formă de pară, localizat sub ficat, în partea dreaptă a cadranului superior al abdomenului, cu dimensiuni cuprinse între 7-10 cm lungime și 4 cm latime). Cu toate că la majoritatea oamenilor aceasta este pozitia clasică a vezicii biliare, există și variații anatomice, lucru care complică interventiile chirurgicale de la acest nivel.

Vezicula biliara colectează și stochează bila produsă de ficat, ce are rolul de facilita digestia produsilor lipidici. Colecistectomia poate fi necesară în cazul în care o persoană dezvoltă simptomatologie de tip biliar, fie că vorbim despre apariția unor calculi sau procese inflamatorii la acest nivel, potrivit sfatulmedicului.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel