Amalia Enache, foc și pară după vacanța în Barcelona. Ce a făcut-o pe vedetă să răbufnească: "Gălăgia, îmbulzeala... un aer puternic de cotropire"

Data publicării:

Amalia Enache a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în vacanța din Barcelona. 

 Amalia Enache a plecat într-o binemeritată vacanță în Barcelona. Nu este pentru prima dată când vedeta vizitează acest oraș, însă de data aceasta, știrista nu s-a mai putut abține și a răbufnit. 

Amalia Enache, foc și pară după vacanța în Barcelona

Vedeta s-a arătat profund dezamăgită de atitudinea turiștilor, pe motiv că nu manifestă niciun fel de respect față de orașul în care se află. Amalia Enache s-a pozat în fața unui perete, pe care scria: „Turiștilor, plecați acasă!”

„Sunt de o săptămâna în Barcelona și nu am făcut nicio poză cu Sagrada Familia sau cu alte obiective. Poate pentru că am mai fost deja de multe ori aici, poate pentru că experiență mea cu Barcelona e foarte legată de câțiva oameni care chiar trăiesc aici.

Și pentru că stau într-o zonă foarte căutată de turiști, înțeleg mesajul acesta de pe perete, în ciuda banilor pe care îi aduc turiștii: străzile înguste sunt transformate noaptea în pisoare de către turiștii petrecăreți, mirosul devine insuportabil până intră furtunul cu apă dimineață, iar gălăgia și îmbulzeala buimacă e ca la ieșirea de pe un stadion, doar că sunt fără pauză. Nu știu ce îi transformă pe oameni în felul acesta, dar turismul de azi are un aer puternic de cotropire', a declarat Amalia Enache, pe Instagram.

Cum a ales Amalia Enache, numele fiicei sale

„Tot în America de Sud l-am ales. Testul de sarcină l-am făcut în Buenos Aires. Au fost două săptămâni foarte pline înainte de asta, în care am călătorit, am văzut mult și aveam un aparat foto, un aparat real. Mi-am dat seama, uitându-mă într-o seară, după ce mi-am făcut testul de sarcină, că în fiecare zi fotografiasem ceva cu Alma. Un magazin. Tot felul de nume și, într-un mod inexplicabil, eram atrasă de tot felul de graffiti-uri. Până m-am oprit cu ochii pe o fotografie pe care o făcusem unui graffitii, pe care scria Alma Ama(cum mie mi se mai spune) ensancha el Alma și asta înseamnă cumva că iubirea eliberează sufletul. Am știut că și-a ales numele Alma.„, a spus Amalia Enache la podcastul Oanei Andoni.

 Câte kilograme a slăbit prezentatoarea știrilor de la Pro TV, după operația suferită

Amalia Enache a recunoscut că operația suferită și crizele de colecist au contribuit la pierderea unor kilograme. Mai exact, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a ajuns să cântărească 53 de kilograme. 

„Da, m-a ajutat și intervenția chirurgicală în sensul ăsta. Să slăbești nu e niciodată de prisos. La haine sunt XS și pe cântar am 53 kg la 1,70 m. Nu știu dacă de manechin, dar sigur greutatea din liceu, ceea ce e grozav că, la un moment dat, nu mai speri să ajungi la greutatea din liceu. Nu aș mai vrea să mai slăbesc, pentru că vreau să-mi păstrez fața în bună formă, doar că după operația de colecist studiile arată că ori bei ceai, ori mănânci orice, tot mai slăbești 5-6 kilograme. E o adaptare a organismului, important este ce o să fac mai departe. Eu nu aș vrea să slăbesc mai mult de atât, dar, momentan, nu mi se pare că e ceva ce pot să controlez”, a declarat Amalia Enache pentru Impact.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel