Amalia Bellantioni și Lolrelai sar în apărarea profesorilor. Ce au de spus vedetele: „Am renunțat la meseria de profesor căci salariul era de toată mizeria”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram. Youtube/ Lolrelai, Chefi la Cuțite
Descriere foto: Sursă foto: Instagram. Youtube/ Lolrelai, Chefi la Cuțite

Două vedete au reacționat dur în apărarea  profesorilor. Ce au declarat vedetele cu privire la situația acestora.

Amalia Bellantioni este o divă la 41 de ani care s-a stabilit în Italia, aceasta fiind îndrăgostită de cultura italiană. Deși a terminat studiile în România, aceasta a devenit însoțitor de zbor pentru o companie aeriană italiană. A devenit cunoscută și a  intrat în atenția publicului în urma participării la Chefi la Cuțite. Pe lângă aceasta, Lolrelai, care a participat la IUmor și unde a fost preferata lui Bendeac, a intrat în atenția spațiului public după ce a făcut turul media din anul 2021. Aceasta a captat atenția după ce a dezvăluit un act de abuz sexual pe care l-ar fi făcut un medic stomatolog asupra sa. Aceasta a fost invitată la toate emisiunile pentru a își prezenta povestea, deși, în urma probelor, a reieșit că nu a fost comis niciun abuz sexual.

Ar fi câștigat  mai bine ca ospătar decât ca profesor

Foarte afectată de stiuația care se petrece în țară, Amalia Bellantoni  a precizat într-un mod foarte acid cum liderii noștri uită de acele sectoare importante ale vieții oamenilor acestei țări. Vedeta spune cum ar fi câștigat mai mult ca ospătar, decât ca profesor.

“Ca absolventă a Universității București- Facultatea de Limbi și Literaturi Străine la stat, fără plată, am avut posibilitatea de a preda în învățământul de stat. Vă spun sincer că sistemul nostru de învățământ este O RUȘINEEEEEE! Rușinea cea mai mare însă este a domnului Președinte al României și a primei Doamne. Care au și ei aceeași meserie, de care au uitat complet de îndată ce au ajuns în fruntea țării! Am renunțat la meseria de profesor căci salariul era de toată mizeria.

Câștigam mai bine dacă eram ospătărița la vreun restaurant și după 4 ani am plecat din țară si m-am dus în aviație. Însă paralel am continuat să-mi exersez calitățile de traducător autorizat. De franceză, germană, italiană, încercând să le insuflu și copiilor mei importanța cunoașterii mai multor limbi străine.

Nu este de acceptat ca un profesor cu ani de studiu și pedagogie și practică și capacitatea de înțelegere a copilului să aibă un salariu de râsului muncitorilor necalificați. Aceia care își înjurau profesorii pe băncile școlii.

Revin cu degetul de rușine îndreptat către toți! Repet, TOȚI Parlamentarii, Deputații, TOȚI GUVERNANȚII care plagiază și își trimit copiii prin alte țări că să le ‘ofere un viitor’.

Căci Învățământul românesc le pute. Căci dascălii noștri sunt ei mulți, dar sunt și prosti. Așa cum au acceptat atâta timp salarii de rahat pot sta în continuare tot așa!”, a mai spus fosta concurentă de la Chefi la cuțite, conform Fanatik.

Aderarea la Schengen și profesorii

De asemenea, diva a punctat câteva idei și despre aderarea României la Schengen, cum că această acțiune ar fi opusă ca scop cu modul în care sunt tratați profesorii. vedeta continuă în replici dure la adresa autorităților: 

„Plecând de la principiul că fiecare muncitor este demn de salariul primit, fiecare părinte este demn de copiii educați în casă!

Deci haideți să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Iar profesorilor români, cetățeni europeni, să le dăm salariile colegilor lor din UE de minim 3000 euro, 19 euro/oră, că tot vrem ‘o țară ca afară’.

Vrem în Schengen dar ne scuipăm profesorii în ochi. Că ei nu au dreptul la un salariu demn de importanța muncii lor. Așa ies pe sticla toate croitoriesele, coafezele și alte școli profesionale să jignească profesorii. Cei care le-au învățat să-și scrie numele pe Facebook. Când singurele orele de pedagogie făcute în viața lor au fost cu ele însele în fața oglinzii de machiaj sau a mașinii de cusut.

Așa că, dragi părinți, dacă nu vreți să mai dați bani pe meditații, susțineți și voi mărirea salariilor profesorilor! Strigați și voi ‘VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ!’ Vă susțin, stimați colegi profesori! Mergeți înainte, luptați pentru ale voastre drepturi!”, a mai declarat vedeta pentru Fanatik.

poate ești interesat și de: 

Și Lolrelai intervine

Pe deasupra, și Lolrelai, fostă concurentă la IUmor și preferata lui Bendeac, și-a expus opinia despre actuala situație a profesorilor: 

“Mama a fost învățătoare și tata profesor! Ambii au atins cel mai înalt grad in meseria lor si ambii au prins pensia cu credite la bănci pe care am reușit să le închid eu făcând tiktok! Nu știu dacă realizați cât de absurdă și tristă este fraza asta!

Părinții mei, care au educat sute de copii, au murit săraci și datori la bănci după o carieră de succes! Da, e admirabil că au studiat toată viața și niciunul nu s-a oprit până nu a atins nivelul maxim în carieră.

Pentru a îmi cumpăra primul telefon când am împlinit 14 ani, părinții mei intelectuali, și-au amanetat verighetele. La bănci erau deja datori vânduți pentru un apartament cu 2 camere, nu vreo vilă sau casă de vacanță! Cel mai des lucru auzit de la părinții mei era „Nu avem bani”, a punctat aceasta, conform Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel