„Am trecut prin moarte”. Dan Puric, electrocutat la 20.000 de volți: „Știam că mor. Mirosea a carne arsă”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Puric, captură video YouTube
Descriere foto: Dan Puric, captură video YouTube

Dan Puric și-a deschis sufletul și a povestit despre cele mai grele perioade din viața sa.

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoști și îndrăgiți actori și regizori de teatru din România, a fost invitat în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite despre dramele trăite de-a lungul timpului și despre momentele în care a pierdut cele mai dragi persoane din viața sa, primul copil, iar mai apoi mama. 
Moartea mamei sale a reprezentat pentru actorul român un moment de cumpănă care i-a marcat viața. În cadrul podcastului, Dan Puric a povestit despre ultimele momente petrecute alături de mama sa care s-a confruntat cu o boală incurabilă.


‘’Când a plecat mama, am simțit că pleacă totul din mine. Am repetat întotdeauna, eu am stat lângă ea, săraca, a avut un cancer, un sarcom. Operată, a mers bine! În ultima lună a fost în agonie totală. Dormeam cu ea în pat, pentru că eu aveam grijă, eu o spălam și la un moment dat mi-a zis « dragul mamii, ai cu ce să te învelești? Maternitatea era mai mare decât moartea ». Cu trei zile înainte să cadă, s-a sculat brusc, perfect sănătoasă și am început să râdem și nu-mi venea să cred. « A început să spună: eu mă duc, dragul mamii, că e clar că mă duc », dar ea avea un tonus extraordinar.  Și eu știi ce-mi dădeam seama în timp ce vorbea... ce mi-a zis tata, mare medic: «ai grijă că la oamenii cu astfel de boli câteodată e o revenire pe ultimele două - trei zile, anunță moartea»”, a declarat Dan Puric în cadrul podcastului ‘’Fain&Simplu’’ realizat de  Mihai Morar.


De asemenea, îndrăgitul actor a precizat că spre dimineață a căzut, iar după câteva zile, starea de sănătate a mamei sale s-a agravat și a vorbit despre momentul în care aceasta a fost internată în spital, la secția de Terapie Intensivă. 
‘’ M-am întors acasă în garsonieră, am căzut și am visat că era tânără, mama era foarte frumoasă, se pregătea în oglindă”, a menționat Dan Puric cadrul podcastului. 


Totodată, Dan Puric și-a amintit de momentul din vis în care a întrebat-o unde se duce, iar mama sa i-a spus că are o întâlnire cu tatăl lui. „Și-n clipa aceea a sunat telefonul: « Domnul Puric, a decedat mama dumneavoastră »”

Dan Puric, electrocutat 20.000 de volți: ‘’Am trecut prin moarte’’


Cunoscutul actor a povestit în cadrul podcastului despre cum a învins moartea după ce s-a electrocutat la 20.000 de volţi.


‘’Eu am trecut din multe ori prin moarte şi când m-am electrocutat la 20.000 de volți în 2014. Eram la pește, am intrat cu undița în firele de tensiune, dar nu le-am atins (...)  Am simțit așa și zic: « am murit »’’.


În urma accidentului pe care l-a avut, actorul a fost preluat și transportat la spitalul din Nehoiu, locul în care acesta a copilărit. 


‘’Știam că mor, a zis medicul că sunt un caz la miliarde că nu am murit. Mirosea a carne arsă. M-am dus acolo la urgență și acuma lucrează Dumnezeu. De două zile venise un specialist din Afganistan pe arsuri, la Nehoiu. Nu aveau iod, un bolnav mi-a dat iodul lui. Am întors capul și am văzut policlinica unde a fost mama doctoriță, cabinetul ei, când aveam 6 ani și o strigam. Priveam geamul și aveam sentimentul că mă privește mama și eu știam că mor. Nu aveai cum, adică poți să faci un infarct după toate acestea, e ceva cumplit. Am trecut prin moarte, simțeam o lumina, simțeam o protecție care venea ca o mângâiere, adică chiar și moartea îmi era senină, în schimb când a murit mama am simțit că pleacă totul din mine”, a mărturisit Dan Puric în cadrul podcastului ‘’Fain &Simplu” cu Mihai Morar. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel