„Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat”. Daniel Onoriu, primele declarații după ce s-a trezit din comă: E ca și când m-am culcat aseară și m-am trezit azi

Data publicării:
Daniel Onoriu, foto Facebook
Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Facebook

Daniel Onoriu a vorbit despre starea sa de sănătate.

Pilotul de curse a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 

Daniel Onoriu s-a trezit din comă, în urmă cu o lună. Cu toate astea, starea de sănătate nu i-a permis, până acum, să facă vreo declarație. 

„Acum sunt bine, dar sunt și foarte nervos, pentru că nu îmi simt partea de sus a picioarelor, de la fund până la genunchi. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele. Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult', a spus el pentru FANATIK.


Ce își amintește despre cele 55 de zile de comă

'Cât am fost în comă, nu am visat absolut nimic. E ca și când m-am culcat aseară și m-am trezit azi. Recuperarea medicală va dura vreo două săptămâni. Fac piscină, fac fizioterapie de două ori pe zi. Nu am poftă de mâncare, nu mi-e nici foame, asta mă miră', a mai spus el pentru sursa citată.


Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel, detalii despre starea de sănătate a pilotului de curse. 


„L-am văzut pe Daniel! I-a crescut tensiunea! Mi-a clipit, a încuviințat din cap, în felul lui în care poate vorbi acum. Este minunat că astăzi putem vorbi nu doar de Daniel, ci și cu Daniel! Nu are probleme neurologice și a recunoscut parte din familie. Mișcă mâini, picioare, membre”, a declarat Rebeca Onoiru, pentru click.ro, în urmă cu o lună. 


Chiar dacă starea lui evoluează, familia este încă îngrijorată deoarece Daniel Onoriu a stat la pat 55 de zile. Rebeca Onoriu spune că medicii vor începe recuperarea prin ședințe de kinetoterapie. 


„Daniel va intra la ședințe de kinetoterapie și intră și pe alimentație naturală! Săptămâna asta ni s-a aprobat cererea. Vă dați seama că este un pacient care a fost țintuit 55 de zile la pat! A fost hrănit la pungă și are acum un stomac de dimensiunea unui pix!”, a  mai declarat mătușa lui Daniel Onoriu.


Mătușa pilotului de curse a declarat că în tot acest timp, fiica lui s-a botezat, iar mama lui a ținut post 20 de zile. Mai mult decât atât, toată familia și prietenii s-au rugat pentru Daniel Onoriu.


"Medicii nu ne dădeau prea multe șanse, erau rezervați, dar am mers înainte cu post și rugăciune. În tot acest timp, fiica lui s-a botezat, s-a pocăit, l-a ales pe Dumnezeu, mama lui a ținut post 20 de zile.Le mulțumesc tuturor medicilor care au avut grijă de el, în special domnului Streinu Cercel, doamnei doctor Grințescu, dar și tuturor medicilor de la ati și care s-au interesat de starea de sănătate a lui Daniel. Deși starea lui Daniel a fost una gravă, nu au zis nicio secundă că nu se mai poate. După ce au primit diagnosticul, s-au luptat pentru viața lui. Îi introduceau câte nouă antibiotice”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Spectacola



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel