"Am scăzut 2022 - 1977 și atât mi-a dat. Nu eram sigură". Nadine, la 45 de ani: Trag de mine. Poate din cauza vremii, poate a ruşilor

Data publicării:
Sursa foto: Facebook Nadine Voindrouh
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Nadine Voindrouh

Nadine a împlinit, astăzi, 45 de ani, o vârstă despre care spune că "nu era foarte sigură". Cum se simte vedeta.

"Astăzi, împlinesc 45 de ani. Nici mult, nici puţin, depinde de unde te uiţi. Am scăzut pe calculator 2022-1977 şi atât mi a dat. Cumva, nu eram foarte sigură. Trecerea timpului îmi lasă un sentiment bizar, nici de bine, nici de rău, doar bizar. La 45 de ani, nu mă mai simt zglobie. I-am văzut pe alţii chiar mai mari decât mine foarte zglobii şi plini de viaţă. Îi bănui că se prefăceau. Eu sunt obosită şi uşor blazată. Trag de mine. Poate din cauza vremii, poate a ruşilor, poate că ajung să trăiesc anii care nu te mai lasă să te prefaci că nu vezi şi că nu înţelegi.

Pe cuvânt că mulţi ani am fost zglobie pentru că nu pricepeam mare lucru din ce se întâmpla în jurul meu. Şi nici nu îmi păsa. Dar acum… Acum “văd”, “aud”, îmi pasă, şi înţeleg mai mult decât mi-aş dori. Am priceput multe, de la aniversarea trecută, însă la fel de multe au intrat în ceaţă. Bizarul şi de aici vine. Mă rog, de-ale vieţii şi de-ale omului. La mulţi ani, să ne trăim, şi să ne bucurăm unii de ceilalţi”, a scris Nadine Voindrouh pe Facebook.

De ce s-a mutat în Franța

 

“M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, liniște.

Motivele pentru care ne-am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia intră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transmit asta și familiei mele. Frumusețea vieții pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea. Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea", spunea Nadine, cu ceva timp în urmă, 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel