„Am o problemă de gravide” Theo Rose, apel disperat către fani. Cu ce pofte se confruntă artista: „Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose le-a dezvăluit fanilor cu ce pofte se confruntă în sarcină.

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. De când s-a răspândit minunata veste, artista le-a povestit fanilor cum se simte, dar și ce poft are. 

Theo Rose, apel disperat către fani

Recent, Theo Rose le-a povestit fanilor săi, pe rețelele de socializare, că are poftă de corn cu gem sau strudel de vișine, dar nu știe unde să găsească. Aceasta i-a rugat pe care care o urmăresc pe instagram să îi recomande o patiserie. 

”Am o problemă de gravide. Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine, proaspete. De unde iau? Prin zonă pe unde filmăm noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care mă aștept eu, a, gustat. Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose și Anghel Damian vor avea un băiețel

Fanii celor doi au așteptat cu nerăbdare să afle sexul bebelușului pe care Theo Rose și Anghel Damian îl așteaptă cu sufletul la gură. Cei doi și-au familia și apropiații și au organizat o petrecere, în cadrul căreia au dezvăluit și sexul bebelușului. Ei bine, cei doi vor avea un băiețel. 

Cine a dat-o de gol pe Theo Rose că este însărcinată

„Să vă spun de unde a pornit toată chestia asta cu sarcina. Îmi era foarte rău și n-am putut să onorez o cântare la Bruxelles. Am anunțat cu o săptămână înainte, am sunat și le-am spus că trec printr-o perioadă foarte grea. Eu știam că sunt însărcinată, fusesem la doctor, mi-a fost rău. Managerii mei i-au sunat cu o săptămână înainte și le-au spus că nu voi puteam să vin, pentru că sunt în starea asta, există acele probleme și nu pot să zbor. Organizatorul respectiv a reacționat puțin ciudat, nu vreau să ofer detalii, ideea este că a trebuit să o demonstrăm. Am sunat atunci la doctor și l-am rugat să-mi dea ce-mi trebuie, ca să le trimit oamenilor, ca să nu zică că le-am încurcat evenimentul. Am trimis dovada și probabil de acolo a fost foarte ușor să ajungă public. Spui unui necunoscut că ești însărcinată și e unul dintre cei patru oameni care știu asta. Îți dai seama că a ieșit pe stradă. Aia e, mi-am asumat cumva că urmează să se afle. A fost un pic ciudat, pentru că nu aveam încă confirmarea faptului că totul decurge ok și  sunt riscuri. Dar ma trecut și peste asta.”, a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Ce spune vedeta despre venirea copilului pe lume

Chiar dacă are o carieră ce îi solicită extrem de mult timp și care o aduce, de foarte multe ori, la epuizare, Theo Rose consideră că venirea pe lume a unui copil nu o va opri din a-și duce la capăt proiectele. Vedeta spune că acest „sacrificiu” este bine venit, ba chiar crede că bebelușul îi va face ordine în viață.

„Sunt compromisuri pe care trebuie să le faci. Eu de când sunt însărcinată mi-am mai pus viața la punct și au început și alți oameni să se gândească la sănătatea mea și mă menajează, dar până aici, a fost.... nu am avut pauză, mi-a fost rău, în toate felurile. Dar dacă ziceam nu la ceva, acasă mă dădeam cu capul de pereți, nu puteam să știu că nu pot să fac ceva. Prezența unui copil mă va așeza pe mine în viața mea, așa cum trebuie. Eu cred că atât cât am tras până acum, a fost să văd exact cât pot să fac. Nu o să mă oprească un copil din a face nimic, mă va motiva. Când ai un copil, vrei să muncești mai mult, decât o făceai pentru tine. Plus că tot ce am făcut, am făcut cu pasiune. Nu mă poate încurca cu nimic un copil. O să învețe să crească exact așa cum o să pot eu să-i ofer. O să vină cu mine la concerte, probabil va avea și el un parcurs greu, nici mie nu mi-a fost ușor. Mă duceam și stăteam pe la mama sub masă, al primărie, nu avea cine să stea cu mine. O să creștem împreună.”, a mai spus artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel