„Am avut o hemoragie. Medicilor le este teamă să nu...” Anca Pandrea a suferit a patra operație la ochi. Cum se simte văduva lui Iurie Darie

Data publicării:
Anca Pandrea, Iurie Darie, captură video youtube
Descriere foto: Anca Pandrea, Iurie Darie, captură video youtube

Anca Pandrea a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a suferit a patra operație la ochi.

Anca Pandrea a suferit a patra operație la ochi.  Anul trecut, văduva lui Iurie Darie a făcut o hemoragie în vitros, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicilor. Ulterior, vedeta a fost operată de trei ori, iar acum a suferit cea dea patra intervenție. 

Anca Pandrea a suferit a patra operație la ochi

Văduva lui Iurie Darie a apelat la ajutorul Monicăi Pop. Anca Pandrea a mărturisit că se simte bine, la o săptămână de la operație. 

„Mă simt bine. Este a patra intervenție de acest gen la ochi. Ultima am avut-o în urmă cu o săptămână. Am avut o hemoragie la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna Monica Pop. M-a chemat la ea și a zis să îi aduc o trimitere de la medicul de familie. Am fost operată la Policlinica … . Acolo au o sală mică pentru operații.

Din august și până acum, încă mai am sânge în cavitatea retinei. Medicilor le este teamă să nu se împrăștie. Am o doctoriță oftalmolog atât de minunată! Mă sună dacă este ceva și se interesează de sănătatea mea', a declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Anca Pandrea: 'Mi-a mai rămas să mai ajung la cardiolog'

Anca Pandrea a precizat că medicul i-a recomandat să stea liniștită și să folosească picături pentru ochi. 

'Dacă îmi iau picăturile prescrise de ei și sunt atentă să nu îmi intre ceva în ochi, atunci lucrurile stau bine. Acum mi-a mai rămas să mai ajung la cardiolog, la medicul … , pe care îl știu încă de când făceam spectacole cu Iura, și să-mi iau rețeta compensată', a mai declarat Anca Pandrea.

Anca Pandrea a fost de curând internată în spital

Se pare că probleme se țin lanț de îndrăgita actrița, care, în ultima vreme, și-a petrecut foarte mult timp în spitale. Aceasta povestea în urmă cu ceva timp cum s-a dus să-și facă un set de analize de rutină și, dacă la spital totul era în regulă, în momentul în care a ajuns acasă, artista s-a prăbușit la pământ. Calvarul nu s-a încheiat însă, pentru că au mai urmat și alte clipe de coșmar pentru Anca Pandrea, ce prezenta mai multe simptome îngrijorătoare.

”M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă.

Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, a continuat actrița, potrivit impact.ro

Anca Pandrea a aflat care este motivul pentru care leșină

Actrița a dezvăluit recent și care este motivul din cauza căruia leșina, în ultima vreme. Problema era de la mâncarea, după cum spunea chiar ea, pe vremea aceea. Vedeta s-a confruntat foarte mult timp cu această problemă, căreia i-a dat foarte greu de capăt.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că trebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel