Alina Vidican iubește din nou. Fosta soție a lui Cristi Borcea, în brațele unui alt bărbat /FOTO

Data publicării:

Alina Vidican și Cristi Borcea au decis să divorțeze în anul 2016. Blondina a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un bărbat foarte chipeș. 

Alina Vidican și Cristi Borcea au luat prin surprindere pe toată lumea în anul 2016, atunci când au decis să meargă pe drumuri separate. Erau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și nu s-ar fi așteptat nimeni ca cei doi să se despartă. 


Împreună au doi copii minunați, care locuiesc alături de mama lor în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă de atunci Alina Vidican nu a fost surprinsă în brațele unui alt băbrbat, viața blondinei s-a schimbat radical în ultima perioadă. 

 


Chiar mama vedetei este cea care a dat-o de gol. Mariana Vidican a publicat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii cu fiica ei și iubitul acesteia. Ipostazele tandre în care au fost surprinși cei doi sunt dovada vie că Alina iubește din nou.

 


În ultima perioadă Alina Vidican a investit foarte mulți bani în imaginea ei. Blondina și-a mărit bustul, și-a operat nasul, s-a operat la buric din cauza celor două nașteri pe care le-a avut și și-a injectat pomeții și buzele. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel