Alina Sorescu poate pierde custodia fetelor: "El epuizează toate căile de atac". Alexandru Ciucu, pregătit de proces

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Alina Sorescu și-a exprimat îngrijorarea, în privința faptului că Alexandru Ciucu ar putea obține custodia fetelor.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu trec printr-o perioadă grea, după ce au ales să pună punct căsniciei de 12 ani. Chiar dacă anunțul făcut de cei doi a uimit o țară întreagă, artista spune că ruptura s-a produs cu mai mult timp în urmă, iar cei doi trăiesc separat de la începutul anului. Mai mult, chiar dacă în prezent spune că este bine, Alina Sorescu mai are de trecut prin extrem de multe încercări. Procesul de divorț este departe de a se încheia prea curând, spune ea, iar fetele pot fi oricând luate de tatăl lor, care se chinuie prin toate mijloacele să reușească acest lucru.

"Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, așa e viața. Se întâmplă să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar trebuie să mergem mai departe pentru copii. Am slăbit 5-6 kilograme, e bine într-un fel.

E o perioadă sensibilă. Eu am depus actele de divorț, dar deocamdată vorbim despre o ordonanță, prin care să fie stabilit domiciliul fetelor, până când se va soluționa acest proces. Deocamdată, divorțul nici nu s-a întâmplat încă. Discuția este lungă. E complicat, pentru că este vorba de fete, dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Am primit multor mesaje și nu credeam că pot avea parte de așa multă de susținere. Am fost copleșită. Divorțul va mai dura până se va întâmpla.", a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Teo Show de pe Kanal D.

"Noi ne-am separat de la începutul anului"

Chiar dacă momentan nu a vrut să ofere prea multe detalii despre separarea lor, Alina Sorescu a recunoscut faptul că ruptura s-a produs cu mai mult timp în urmă. De asemenea, aceasta spune că este foarte ajutată și de proiectele în care este implicată în prezent, pentru că acestea o fac să treacă mai repede peste greutățile prin care trece.

"Noi ne-am separat de la începutul anului, în februarie. El a stat plecat mult timp de acasă, dar e greu să intru în aceste detalii. Lucrurile nu s-au clarificat în ceea ce privește domiciliul copiilor. Am câștigat în primă fază, dar acum el epuizează toate căile de atac. E posibil să fie vorba de un recurs, deci situația e departe de a se încheia. Pot doar să-mi văd mai departe de treabă. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Acum e doar o chestiune de organizare, logistică, eu merg înainte, proiectele mele merg înainte. Nu pot să stau acasă închisă între patru pereți, trebuie să-mi întrețin fetițele.", a mai spus ea.

Ce avere au de împărțit cei doi

Potrivit Antena Stars, cei doi au de împărțit sume fabuloase de bani. Aceștia dețin împreună casa din Pipera, care ajunge să valoreze 500.000 de euro, dar dețin și mai multe firme, care le-au adus sume mari în conturi. Toate acestea ar atinge și ele suma de 830.000 de lei.

În prezent, Alina Sorescu și cele două fiice ale sale locuiesc într-un apartament cu patru camere, într-o zonă de lux a Capitalei, dar se pare că Alexandru Ciucu nu este mulțumit și a făcut apel în instanță pentru a-și lua fetele înapoi.

Citește și: Alina Sorescu l-a învins în instanță pe Alexandru Ciucu: „Mi-am recăpătat liniștea”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel