Alina Pușcău rupe tăcerea despre relația cu Leonardo Di Caprio: „Ne cunoaștem de mici. Mama lui știa de...”

Data publicării:
Sursa foto: Alina Pușcău, captură YouTube/ Fain & Simplu
Descriere foto: Sursa foto: Alina Pușcău, captură YouTube/ Fain & Simplu

Alina Pușcău a spus adevărul despre relația cu Leonardo Di Caprio. 

Alina Pușcău a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a spus adevărul despre relațiile  cu Leonardo Di Caprio și Vin Diesel.

Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo Di Caprio

În ultima vreme s-a speculat că frumoasa vedetă formează un cuplu cu Leonardo Di Caprio. Ei bine, acum, Alina Pușcău face lumină în acest caz. Astfel, acesta a mărturisit clar și răspicat că între ea și râvnitul actor de la Hollywood este doar o relație de prietenie și nimic mai mult. 

„Chiar în ziua în care Leonardo diCaprio trebuia să ia Oscarul, eram în același avion, cu prieteni comuni și cu mama lui, că noi mergem la aceeași petrecere, la Madonna și atunci prietenul lui mi-a zis: „Ia-l și tu pe prietenul meu ca date și te luăm în avion cu noi”. Că noi toți suntem prieteni. Mama lui știa de România. L-am cunoscut pe Leonardo după ce a făcut Titanic, noi ne cunoaștem de mici. N-am fost niciodată împreună, suntem prieteni', a susținut Alina Pușcău în podcastul lui Mihai Morar.

Alina Pușcău i-a pus inima lui Vin Diesel pe jar

Cât despre Vin Diesel, Alina Pușcău a recunoscut că au format un cuplu și că renumitul actor a suferit foarte mult după ea. 

„Nici el nu știe cine e tatăl lui. Și el era la început bodyguard, înainte să fie faimos. Și el a avut o poveste foarte grea și din cauza asta, pentru că ai atât de multă ambiție și nu ai emoții și nu ai frici, ajungi în locul ăla. Niciodată n-a știut cine e tatăl lui. El nu credea în căsătorie. Eu întotdeauna m-am visat în rochie, ca o prințesă. Nu l-am convins. Și nu-mi arăta sentimentele, nu-mi spunea absolut nimic. Mă ducea în vacanțe. Îmi zicea că se gândește la mine, nu înțelegeam. Americanii, lucrurile astea le folosesc foarte ușor: mi-e dor de tine, te iubesc. Era foarte greu pentru mine. A fost foarte greu pentru mine să ne conectăm la chestia asta. E foarte greu să spui cuvântul ăla, trebuie să simți', a recunoscut Alina Pușcău.

 

De ce s-a despărțit Alina Pușcău de Brett Ratner

Românca a format un cuplu și cu celebrul regizor Brett Ratner.

„În relațiile pe care le-am avut îl căutam pe tatăl meu. Asta m-a atras în relația de cinci ani de zile. Dar nu mi-am dat seama până nu m-am simțit în situația aia de victimă, de umilință. M-a afectat pentru că eram într-o relație cu tatăl meu, dar nu-mi dădeam seama fiind mică. Dar suferind foarte mult în relația aia…aveam bani, aveam tot, dar în sufletul meu eram neîmplinită și eram rănită. Am vrut să mă căsătoresc, să am copii. 

Chiar dacă eram într-o relație toxică, eu mă duceam să o salvez pe mama. I-am luat casă în sfârșit și i-am spus, ‘În 48 de ore divorțezi, nu mă interesează. Lumea nu știe. Eu am fost un clovn pentru lume ca să arăt că sunt bine.  Mama îmi spunea că toți bărbații înșală și eu am crezut. Am crezut că cineva care te ceartă, se împacă cu tine, e ok relația. Se întorcea tot timpul la mine, așa am crezut că este lumea. Nu stăteam pentru bani, aveam banii mei. Și el avea probleme cu tatăl lui, care ajunsese homeless pe stradă și mama lui, care l-a făcut la 16 ani. Amândoi nu înțelegeam ce se întâmplă cu noi', a mărturisit Alina Pușcău.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel