Alina Pușcău pleacă în America să se mărite cu iubitul secret: „Mă mut DEFINITIV. M-a cerut de câteva ori de soție, dar nu am fost pregătită”

Data publicării:
Alina Puscau, Foto: Instagram
Descriere foto: Alina Puscau, Foto: Instagram

Alina Pușcău și-a luat inima în dinții și pleacă în America hotărâtă să înceapă o viață nouă. Nimeni nu știe cine este bărbatul cu care se va căsători, nici măcar mama ei. 

Fosta iubita a lui Vin Diesel se așează la casa ei. Vedeta a mers pentru ultima dată într-un platou de televiziune din România, înainte de a-și lua zborul spre America, acolo unde o așteaptă cel care o va face mireasă. Aceasta a declarat că se mută devinitiv peste ocean. 

Frumoasa actriță îl ține secret pe cel care i-a furat inima și nici măcar mamei sale nu i-a mărturisit identitatea viitorului ginere. 

 

„E mai frumos să fie surpriză pentru toată lumea. Nu spun acum. Mama tot îmi spune să îi spun cine e. La momentul potrivit o să vadă. M-a pus să îi promit că mă mărit anul ăsta. Mama e cool, e de gașcă, e cea mai bună prietenă a mea. El are de toate. Este un băiat de succes. Tatăl lui este scriitor, iar el nu este chiar actor, face de toate. Am auzit că nu mai trebuie să stau în carantină acum. O să fie super”, a declarat Alina Pușcău la Pro TV.

 

Chiar dacă nu vrea să dezvăluie numele bărbatului cu care se va căsători, frumoasa actrița a mărturisit că acesta este celebru și bogat. 

 

Nu vreau să dau detalii, e de încredere. E un băiat extraordinar. M-a cerut de câteva ori de soție, dar nu am fost pregătită. Acum sunt. O să te invit la nuntă, nu o să fie în România”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel