Alina Pușcău, infectată cu COVID-19, a ieșit de la Terapie Intensivă: „Am fost externată pentru că sunt foarte mulți oameni bolnavi și aveau nevoie de pat”

Data publicării:

Alina Pușcău, infectată cu Covid, a ajuns la Terapie Intensivă zilele trecute. Modelul a fost externat astăzi, starea sa de sanatate fiind una stabilă. 

Alina Pușcău, în vârstă de 39 de ani, a anunțat zilele trecute, prin intermediul rețelelor de socializare, că este infectată cu COVID-19 si că este extrem de speriată de simtomele pe care le prezintă. Ulterior, vedeta a chemat salvarea și a fost internată la Terapie Intensivă, acolo unde medicii au reușit să o stabilizeze. Astăzi, ea a fost externată și spune că se simte mai bine.

„Mă simt mai bine. Am avut noroc că m-am dus la spital. Cei de la spital au avut grijă de mine. Când am ajuns mi-au pus perfuzie, mi-au luat sânge și mi-au făcut radiografie la plămâni. Au găsit că virusul mi-a afectat plămânii, iar acum am pneumonie”, a povestit în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.


Modelul spune că a fost externată pentru a face loc altor bolnavi, în stare mult mai gravă. Ea urmează acum un tratament prescris de medici și sta mai mult la pat, fiindu-i foarte greu să respire, din cauza afectării pulmonare,


„Am fost externată pentru că sunt foarte mulți oameni bolnavi și aveau nevoie de pat. M-au trimis acasă, iar acum iau tratamentul acasă. Nu am niciun fel de putere, doar foarte puțină, să-mi fac de mâncare și să mă întorc în pat. Asta e singura energie pe care o am. Mi s-a fisurat ceva în capul pieptului și mi-e greu să respir”, a mai spus Alina Pușcău. 


Mai mult, aceasta a povestit clipele terifiante prin care a trecut și că s-a temut pentru viața ei. Mesajul vedetei pentru oamenii de acasă fiind acela să meargă la spital în cazul unor simptome grave. 

„M-am speriat, n-am știut ce să fac. Am zis că dacă eu sunt în situația asta, poate și altcineva acasă e în situația mea și poate îl încurajez să meargă la spital. Eu n-am vrut să mă duc la spital, pentru că am auzit atâtea povești și am zis să iau antibiotic și să mă fac singură bine”, a mai spus ea. 

„COVID MĂ OMOARĂ” 


În urmă cu câteva zile, Alina Pușcău posta pe rețelele de socializare un mesaj înfiorător. Ea le-a mărturisit fanilor, cu ochii în lacrimi, să nu ia acest virus în glumă, să aibă grijă de ei și să se vaccineze. Aceasta a mai spus că  virusul i-a afectat întreg organismul.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos.”, a spus Alina Pușcău, cu ochii în lacrimi.

Alina Pușcău a mai mărturisit că virusul i-a atacat plămânii, rinichii și îi este teamă să nu urmeze ceva mai rău. De asemenea, aceasta a menționat că stă la pat de nouă zile și așteaptă cu nerăbdare să își revină.

„Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor că să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu.”, a mai spus Alina Pușcău.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel