Alina Pușcău, din nou pe mâna medicilor după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Modelul a chemat de urgență ambulanța

Data publicării:

Alina Pușcău a ajuns din nou pe patul de spital după ce a fost diagnosticată cu COVID-19.

Alina Pușcău, în vârstă de 39 de ani, a anunțat zilele trecute, prin intermediul rețelelor de socializare, că este infectată cu COVID-19 si că este extrem de speriată de simtomele pe care le prezintă. Vedeta a chemat salvarea și a fost internată la Terapie Intensivă, acolo unde medicii au reușit să o stabilizeze. Ulterior, ea a fost externată și spune că se simte mai bine.

Cu toate astea, la scurt timp, Alina Pușcău a solicitat de urgență o ambulanță, deoarece starea ei s-a agravat din nou. Acesta s-a fotografiat pe patul de spital în timp ce avea o branulă în mână.

În urmă cu câteva zile le-a mărturisit fanilor, cu ochii în lacrimi, să nu ia acest virus în glumă, să aibă grijă de ei și să se vaccineze. Aceasta a mai spus că  virusul i-a afectat întreg organismul.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos.”, a spus Alina Pușcău, cu ochii în lacrimi în emisiunea La Măruță, de la Pro TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel