Alina Pușcău, diagnosticată cu COVID-19. Vedeta trece prin momente grele: "Mă omoară..."

Data publicării:
Alina Pușcău, sursa instagram
Descriere foto: Alina Pușcău, sursa instagram

Alina Pușcău trece prin momente de groază, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Vedeta a făcut anunțul în lacrimi.

De mai bine de o săptămână, Alina Pușcău este infectată cu virusul SARS-COV2. Din nefericire, vedeta a contractat o formă gravă a virusului și se manifestă destul de violent, motiv pentru care tânăra este ținută la pat. Aceasta a mărturisit că este îngrozită de tot ce se întâmplă și singurul lucru pe care și-l dorește este să își revină.

Alina Pușcău le-a mărturisit fanilor, cu ochii în acrimi, să nu ia acest virus în glumă, să aibă grijă de ei și să se vaccineze. Aceasta a mai spus că  virusul i-a afectat întreg organismul.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos.”, a spus Alina Pușcău, cu ochii în lacrimi.

Alina Pușcău a mai mărturisit că virusul i-a atacat plămânii, rinichii și îi este teamă să nu urmeze ceva mai rău. De asemenea, aceasta a menționat că stă la pat de nouă zile și așteaptă cu nerăbdare să își revină.

„Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor că să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu.”, a mai spus Alina Pușcău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel