Alina Pușcău, departe de casă și de familie încă de la vârsta de 14 ani. Cum a început cariera ei de model internațional

Data publicării:
Alina Puscau, Foto: Instagram
Descriere foto: Alina Puscau, Foto: Instagram

Alina Pușcău este cunoscută la nivel internațional pentru frumusețea ei răpitoare. Dar ce spune vedeta despre primii ani din cariera ei?

Alina Pușcău a luptat mult pentru realizările de care se bucură în prezent. Chiar dacă multă lume ar crede că doar frumusețea a ajutat-o să deschidă atât de multe uși, vedeta consideră că atitudinea și perseverența sunt cheia unei cariere de succes, indiferent de domeniu. Într-un interviu pentru Viva.ro, modelul internațional a vorbit despre primii ani din carieră și despre trăsăturile care au adus-o pe culmile succesului. 


„Frumusețea nu este totul în viață, trebuie să fii și ambițioasă, să ai  și talent, să investești în tine. În plus, frumusețea pălește în timp, e important să mai ai și ceva în cap.


La 16 ani, când am câștigat concursul Elite Model Look, dar nu m-am considerat neapărat o femeie frumoasă. Până la urmă, contează ce e la interior. Știu că sună a clișeu, dar frumusețea interioară se vede și la exterior.


Am plecat din țară, definitiv, la vârsta de 16 ani, când am câștigat Elite Model Look. Înainte de acest moment, am colaborat cu o agenție de modele și, la vârsta de doar 14 ani, am lucrat, pentru o perioadă, la Paris”, a declarat Alina Pușcău pentru viva.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel