Alina Pușcău a ajuns de urgență la Terapie Intensivă. Vedeta a fost diagnosticată cu tulpina Delta

Alina Pușcău se simte din ce în ce mai rău din cauza infecției cu noul coronavirus. Vedeta se află la Terapie Intensivă. 

Alina Pușcău este infectată cu virusul SARS-CoV-2, mai exact cu tulpina Delta. Aceasta a mărturisit plângând că starea ei este din ce în ce mai gravă și se simte îngrozită de ceea ce va urma. Vedeta a fost dusă de urgență la spital și a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie din secția de Terapie Intensivă. 

 

 


„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Pușcău, cu ochii în lacrimi.


Alina Pușcău a mai mărturisit că virusul i-a atacat plămânii, rinichii și îi este teamă să nu urmeze ceva mai rău. De asemenea, aceasta a menționat că stă la pat de nouă zile și așteaptă cu nerăbdare să își revină.


„Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor că să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”, a mai spus Alina Pușcău.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 28 sep 2021, 14:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience