Alina Pușcău, la un pas de moarte după infectarea cu COVID-19. Vedeta a făcut dezvăluiri șocante: "A fost singura șansă de a trăi"

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Puscau, Foto: Instagram
Descriere foto: Alina Puscau, Foto: Instagram

Alina Pușcău a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după ce a fost infectată cu COVID-19. Vedeta a fost la un pas de moarte.

Alina Pușcău a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost infectată cu virusul Sars-Cov2. În luna septembrie, vedeta a contractat o formă gravă a bolii, ajungând de urgență pe mâna medicilor. Fotomodelul a fost infectat cu Covid-19, varianta Delta. Din fericire, Alina a scăpat de acest virus, dar a rămas cu traume.

Recent, Alina Pușcău a povestit experiența șocantă pe care a trăit-o la sfârșitul lunii septembrie. 

„Sunt bine, încep să îmi revin, doar ce am venit de la mama. Am fost la mama două săptămâni, ea a avut grijă de mine și acum câteva zile am ieșit din carantină. A fost cea mai grea perioadă din viața mea, niciodată nu m-am simțit atât de bolnavă. Corpul meu simțeam că a decedat, am intrat în panică pentru că eram singură, nu am avut familia lângă mine.

Ea (n.r. prietena ei) avea COVID și nu știa și așa am luat, în casa mea. Începusem să tușesc, să mă doară în gât, să am frisoare, nu îmi înțelegeam corpul. Seara am făcut febră, simțeam că îmi ard plămânii, simțeam o apăsare în piept, dureri de cap îngrozitoare, dureri de stomac. Mă ustura stomacul, îmi curgea sânge din nas, vărsam. Pur și simplu am avut tot felul de simptome în același timp și nu se opreau, era din ce în ce mai rău. Am zis „Ok, am COVID, o să îmi treacă”, povestește Alina Pușcău pentru Kanal D.

 

Din fericire. Alina Pușcău a reușit să iasă învingătoare din lupta cu virusul ucigaș, dar cu toate astea, a avut momente în care a crezut că organismul ei va ceda. De asemenea, vedeta a subliniat că a ajutat-o foarte mult faptul că nu a avut și alte probleme de sănătate.

„Și pur și simplu nouă zile am avut febră, dureri de cap, usturimi de stomac. Norocul meu a fost că am putut să respir, a fost singura șansă de a trăi. Am avut noroc că nu am avut alte probleme de sănătate. În fiecare zi creștea durerea și am stat nouă zile fără să mănânc, mâncam câte o bucățică, pentru că am luat anitibiotic foarte puternic. Nu puteam să mă ridic din pat, mă țineam de ceva ca să mă duc la toaletă. A fost un coșmar pentru mine”, mai spus vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel