Alina Pușcaș, secretul unei siluete de invidiat. Cum se menține vedeta în formă: "Nu ciugulesc nimic"

Data publicării:
Alina Pușcaș, foto Instagram
Descriere foto: Alina Pușcaș, foto Instagram

Alina Pușcaș a dezvăluit secretul unei siluete perfecte. La ce a renunțat vedeta pentru a putea scăpa de kilogramele în plus?

Alina Pușcaș este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta se descurcă de minune atât în rolul de mamă a trei copii, cât și pe plan profesional. Chiar dacă cele trei sarcini i-au afectat silueta de vis, aceasta a luat imediar măsuri pentru a putea scăpa de kilogramele în plus. 


Alina Pușcaș a dezvăluit care sunt secretele ei atunci când vine vorba de sănătate și siluetă. Vedeta face mult sport și este atentă la alimentație. Alina Pușcaș a recunoscut că a renunțat la pâine și la gustările dintre mese. În plus merge la sală și face sport ori de câte ori are timp. 


"Mănânc proteină animala, vegetala și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit 5 luni pentru silueta de acum, pentru tot, pentru pozele pe care le-am pus. (...) Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacante ce ma tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport.", a declarat Alina Pușcaș la Antena Stars


Alina Pușcaș a revenit la pasiunea ei din copilărie și anume dansul: „Prima mea dragoste”


Alina Pușcaș a dezvăluit care era cel mai mare vis al ei în perioada copilăriei. Vedeta își dorea să danseze și chiar dacă în ultimii ani s-a dedicat televiziunii, aceasta spune că acum a revenit la pasiunea ei cea mare mare și anume, dansul. 


"Dansul, da, prima mea dragoste. Pasiunea asta o aveam eu de nebuna asa. Cantam eu în dus, dansam în casa. Pasiunea mea s-a născut dupa ce am făcut tot ceea ca puteam face pe partea de media. Le-am încercat pe toate. Am revenit la dans după 7 ani.", a mai spus prezentatoarea TV.

 

Alina Pușcaș, despre problemele de sănătate cu care se confruntă


Prezentatoarea TV se confruntă cu alergii de mai bine de doi ani de zile.


„M-am ales cu aceste reacții alergice prin 2018, 2019, dar au debutat cu strănuturi, ceva destul de banal. Până în momentul de față au tot crescut în intensitate. Aseară am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum. În timp ce veneam în mașină cu copiii de la grădiniță mi s-a blocat respirația, am făcut tahicardie instant, mi s-au umflat tâmplele, nasul, nu mai vedeam bine în fața ochilor. Astfel, am avut parte și de primul meu atac de panică”, a mărturisit prezentatoarea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel