Alina Pușcaș, motivul dureros pentru care nu a mers la înmormântarea tatălui său: „M-am îmbărbătat singură”

Data publicării:
Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram

Alina Pușcaș a dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezentă la înmormântarea tatălui său. 

Alina Pușcaș este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Cu toate astea, puțini știu drama prin care a trecut vedeta, în copilărie. Invitată în cadrul unui podcast, Alina Pușcaș a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său, dar și motivul pentru care nu a ajuns la înmormântarea acestuia.

Alina Pușcaș, motivul dureros pentru care nu a mers la înmormântarea tatălui său

Vedeta a recunoscut că nu a avut o relație foarte apropiată cu tatăl său și i-a lipsit afecțiunea din partea acestuia. Din nefericire, părinții ei au divorțat pe când ea avea doar trei ani, astfel că de atunci, tatăl ei nu a vrut să mai știe prea multe lucruri despre ea.

„Eu nu aveam practic o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo 2-3 ori în viață. În rest ori sunam eu, ori mergeam eu la el. Partea bună era că bunicii din partea tatăl lui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați. Și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei.

Eu îl întâlneam acolo când veneam. Plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră, Alexandra, cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii. Amândouă stăteam în vacanță acolo. Dar cam asta era relația noastră. Și atunci cumva a fost o frustrare. Eu vedeam lucrurile cu totul altfel: ziceam eu nu am nimic și ea are totul (sora mea). Și atunci cu sufletul de copil le înregistram pe toate ca pe niște supărări, lovituri urâte.”, a mărturisit în podcastul Ilincăi Vandici.

„M-am îmbărbătat singură”

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a dezvăluit că a acceptat situația și a fost nevoită să-și vadă în continuare de viață, fără a mai avea așteptări de la părintele său. 

„Eu cumva m-am îmbărbătat singură. Până la urmă asta e. Ce să fac? Să-l oblig să mă sune? Să se manifeste mai mult ca tată? Pentru mine efectiv a fost frustrant până când mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece, să devin străin. Să nu mă mai intereseze pentru că mi-am dat seama că mă interesa degeaba”/

„La priveghi nu am fost atât de afectată”

Alina Pușcaș a mărturisit că nu a putut ajunge la înmormântarea părintelui său, din cauza programului încărcat pe care îl avea. Cu toate astea, vedeta a mers la priveghi, însă a recunoscut că nu a fost foarte afectată. 

„Tatăl meu a murit între timp, acum vreo 4 ani. Eram în filmările de la „Fructul oprit’ când a murit. Și știu că a fost acolo un moment în care nu prea puteam să merg la înmormântare, așa că a trebuit să merg la priveghi. (…) Atunci când am fost la priveghi nu am fost atât de afectată. Pentru că deja trecusem prin procesul ăla de răcire.

Îmi părea rău de el, evident, că până la urmă era suflet de om, a lăsat ceva în urma lui. El era cadru militar și la priveghi au fost undeva la 300 de oameni. Și el era extrem de popular. Ca să vezi cum era balanța. Era atât de popular cu oameni care îl apreciau, care îl iubeau și la mine nu prea exista în viața mea. Și atunci a fost o chestie ciudată. M-a afectat tot la modul negativ.”, a mai dezvăluit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel