Alina Pușcaș, momente de cumpănă. Ce s-a întâmplat cu vedeta: ”Am avut o stare groaznică”

Data publicării:
Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram

Alina Pușcaș a trecut prin momente de cumpănă. Prezentatoarea s-a confesat fanilor. 

Alina Pușcaș este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în via ei. Recent, vedeta le-a mărturisit că nu se simte foarte bine și că are niște gânduri care o frământă. 

Alina Pușcaș, momente de cumpănă: „Am avut o stare groaznică!”

Prezentatoarea TV a recunoscut că nu înțelege existența omului pe pământ, iar totul în jurul ei i se pare „negru. Ulterior, Alina Pușcaș s-a hotărât să  să iasă din casă, pentru a-și mai reveni, îndemnându-i pe cei care trec prin stări asemănătoare să facă același lucru. 

”Ieri, în prima parte a zilei, am avut o stare groaznică. Mi se părea că totul este negru, că nu înțeleg existența omului pe pământ. Mă rog, tot felul de nebunii.

Mă preocupa fragilitatea existenței noastre ca oameni, ca ființe vii. Mă rog, nu are sens să intru în gândurile pe care le-am avut ieri, cert este că era totul negru în jurul meu până în momentul în care am ieșit din casă.

M-am îmbrăcat, am plecat pur și simplu fără o direcție concretă, dar am ieșit din casă. Am avut noroc de o vreme superbă, așa cum avem și astăzi, și mi-am dat seama cât de mult contează ca atunci când simți astfel de lucruri să ieși din casă, să nu stai izolat, să interacționezi cu oameni. Fă orice, dar nu sta în casă! Ăsta e sfatul meu dacă vă simțiți așa!”, a spus Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Adda

Alina Pușcas a declarat că, în urmă cu 12 ani, pe vremea când filma pentru telenovela Narcisa Sălbatică, a fost mușcată de o căpușă, însă boala Borelioză s-a declanșat câteva luni mai târziu. Spre deosebire de cazul Addei, vedeta a povestit că a detectat boala la timp.

”Eu am avut acest incident, am și menționat de câteva ori. Acum vreo 12 ani, când filmam, chiar în prima săptămână la Vălenii de Munte și acolo am avut în pădure, în iarbă. Nu mi-am dat seama la acel moment că am fost mușcată de căpușă, probabil era și adrenalina momentului.

Din fericire, am descoperit-o în primele opt săptămâni de incubaţie şi am început tratamentul de urgenţă la Spitalul Matei Balş, timp de două luni, cu antibiotic şi intravenoase. În principiu, ar fi trebuit să mă opresc din filmări pentru că riscam să nu dea rezultate tratamentul care ar fi trebuit să fie susţinut de un organism cu imunitate foarte bună şi odihnit…

Eu în acea perioadă nu aveam nici una, nici alta, prin urmare eram destul de panicată, mai ales că am citit de ce este în stare această borrelia”, a declarat Alina Pușcaș, în cadrul emisiunii Showbiz Report.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel