Alina Pușcaș, MĂRTURISIRI înainte de Paște: Gândiți-vă bine pentru că...

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Alina Pușcas, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Pușcas, Instagram

Alina Pușcaș le-a dat un sfat important fanilor.

Alina Pușcaș este în febra pregătirilor de Paște, însă aceasta tot și-a făcut puțin timp pentru a discuta cu fanii ei, pe rețelele de socializare. Vedeta pare de-a dreptul extenuată din cauza treburilor pe care le-a avut de pregătit în această perioadă. Chiar dacă joia a fost zi de curățenie generală, vedeta spune că astăzi, înainte de Înviere, trebuie să o ia de la capăt. În acest sens, mai în glumă, mai în serios, frumoasa prezentatoare își avertizează fanii să se gândească de două ori înainte de a întemeia o familie foarte numeroasă.

"Eu mi-am luat câteva minute de liniște pentru că, ce credeți, după ce că joi s-a făcut curățenie mare, nu am făcut eu, ci ajutoarele noastre, nu a fost nevoie de mai mult de 24 de ore, cam 5 ore, să fie din nou dezastru în casă. Ceea ce înseamnă că astăzi, Sâmbătă, înainte de Înviere, mă apuc din nou de treabă. Asta înseamnă să ai o familie cu mulți copii. Gândiți-vă bine pentru că sunt multe puncte important pe care trebuie să le notați, atunci când vă doriți o familie numeroasă. Pe de altă parte, este și foarte frumos, recomand totuși, dar... la treabă, am de făcut curățenie iar, eu singură.", le-a povestit Alina Pușcaș fanilor din mediul online.

Alina Pușcaș, secretul unei siluete de invidiat

Chiar dacă cele trei sarcini i-au afectat silueta de vis, Alina Pușcaș a luat imediat măsuri pentru a putea scăpa de kilogramele în plus, mândrindu-se cu o siluetă de invidiat.

"Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit 5 luni pentru silueta de acum, pentru tot, pentru pozele pe care le-am pus. Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacanțe ce mă tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport.", a declarat Alina Pușcaș la Antena Stars

Care este pasiunea Alinei Pușcaș din copilărie

"Dansul,  prima mea dragoste. Pasiunea asta o aveam eu de nebună așa. Cantam eu în duș, dansam în casă. Le-am încercat pe toate. Am revenit la dans după 7 ani.", a mai spus prezentatoarea TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel