Alina Pușcaș, în lacrimi, pe patul de spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă prezentatoarea TV: "Sunt rare cazurile”

Data publicării:
Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram

Alina Pușcaș a izbucnit în lacrimi, pe patul de spital. Prezentatoarea TV a dezvăluit cuce probleme de sănătate se confruntă. 

Alina Pușcaș a ajuns pe patul de spital din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a mărturisit că a început să se simtă rău când filma finala emisiunii "Te cunosc de undeva". Ulterior, prezentatoarea TV a făcut febră și a ajuns de urgență pe patul de spital. 

Alina Pușcaș, în lacrimi, pe patul de spital

Alina Pușcaș a mărturisit că este în continuare pe perfuzii și se simte foarte slăbită. Prezentatoarea TV a precizat că nu este vorba de răceala sau Covid.

''Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii, doamne ferește... bine că nu e vorba de aparate. Azi, pentru prima oară, mă simt mai bine.

Simt că trebuie să vă dau câteva detalii, pentru că mi-ați scris foarte foarte mulți, inclusiv prieteni de-ai mei mi-au scris direct pe Instagram, reacționând la ceea ce mi s-a întâmplat, dincolo de WhatsApp, și nici nu am putut să răspund tuturor, pentru că mi-a fost greu.

Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți când începuserăm să filmăm finala "Te cunosc de undeva", când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, în zona coastelor.

Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță.'', a declarat Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Alina Pușcaș: „Nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră”

 

''Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră. Am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră.

Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid. Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București și am făcut febră de genul ăsta, dar stăpânită mult mai bine cu perfuzii până ieri dimineață.

Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută! Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile, dar... ”, a mai declarat Alina Pușcaș pe rețelele de socializare.

Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Adda

Alina Pușcas a declarat că, în urmă cu 12 ani, pe vremea când filma pentru telenovela Narcisa Sălbatică, a fost mușcată de o căpușă, însă boala Borelioză s-a declanșat câteva luni mai târziu. Spre deosebire de cazul Addei, vedeta a povestit că a detectat boala la timp.

”Eu am avut acest incident, am și menționat de câteva ori. Acum vreo 12 ani, când filmam, chiar în prima săptămână la Vălenii de Munte și acolo am avut în pădure, în iarbă. Nu mi-am dat seama la acel moment că am fost mușcată de căpușă, probabil era și adrenalina momentului.

Din fericire, am descoperit-o în primele opt săptămâni de incubaţie şi am început tratamentul de urgenţă la Spitalul Matei Balş, timp de două luni, cu antibiotic şi intravenoase. În principiu, ar fi trebuit să mă opresc din filmări pentru că riscam să nu dea rezultate tratamentul care ar fi trebuit să fie susţinut de un organism cu imunitate foarte bună şi odihnit…

Eu în acea perioadă nu aveam nici una, nici alta, prin urmare eram destul de panicată, mai ales că am citit de ce este în stare această borrelia”, a declarat Alina Pușcaș, în cadrul emisiunii Showbiz Report.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel