Alina Pușcaș, în doliu. O persoană dragă din viața prezentatoarei TV s-a stins din viață

Data publicării:
Alina Pușcaș, sursa instagram
Descriere foto: Alina Pușcaș, sursa instagram

Alina Pușcaș este îngenunchiată de durere, după ce o persoană dragă din viața ei s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea TV.

Pe Alina Pușcaș o vedem mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate astea, prezentatoarea TV  trece și prin momente dureroase. În ultimele zile vedeta a lipsit de pe rețelele de socializare, însă a venit și cu motivul pentru care a făcut acest lucru.

Îmbrăcată în haine negre și vizibil afectată, Alina Pușcaș le-a mărturisit fanilor că a lipsit de pe rețelele de socializare deoarece a trecut printr-un moment dureros, însă fără să dea mai multe detalii desre persoana dragă din viața ei care a încetat din viață.

”În ultimele săptămâni am fost ceva mai retrasă, iar în ultimele zile chiar absentă. În viața fiecăruia apar momente mai puțin plăcute. Bineînțeles, nu voi face din acest eveniment nefericit un titlu de presă, sub nicio formă, de asta nu voi spune cine sau de ce a plecat dintre noi.”, a spus Alina Pușcaș pe Instagram.

Cu toate astea, Alina Pușcaș a mărturisit că încearcă să fie tare pentru copiii ei, alături de soțul ei care o sprijină. Mai mult decât atât, vedeta a spus că își va aminti cu drag de momentele petrecute alături de persoana care a plecat la ceruri.

”Nu vom lăsa drama să ne inunde viețile, că avem acasă trei minuni care vor să ne vadă mereu fericiți și optimiști, așa că ne vom aminti doar de lucruri frumoase în ceea ce privește persoana.”, a mai spus Alina Pușcaș în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel