Alina Pușcaș, cu perfuzia la mâna. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV: "Am apelat la ajutoare"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram

Alina Pușcaș și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat cu perfuzia în mână. 

Alina Pușcaș a apărut în fața fanilor cu perfuzia în mână. Vedeta se afla pe platourile de filmare, când a început să se simtă cam rău. Prezentatoarea TV  a luat o pastilă, însă fără rezultat, motiv pentru care a apelat la cadrele medicale. Aceștia i-au administrat o perfuzie cu un complex de vitamine, care să o ajute să-și revină și să-și întărească sistemul imunitar. 

Cum se simte Alina Pușcaș

Ulterior, vedeta le-a povestit fanilor că se simte mai bine și își reia activitatea. Se pare că starea de rău a fost din cauza oboselii și a extenuării din ultimele zile. 

"Nu am avut de ales și am apelat la ajutoare. Între timp să știți că mi-am revenit, a fost vorba de o perfuzie cu numeroase vitamine. A fost o săptâmână în care am tras mult de mine, dar acum sunt bine și am urcat pe scenă.", le-a povestit Alina Pușcaș fanilor după ce și-a revenit.

Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Adda

Alina Pușcas a declarat că, în urmă cu 12 ani, pe vremea când filma pentru telenovela Narcisa Sălbatică, a fost mușcată de o căpușă, însă boala Borelioză s-a declanșat câteva luni mai târziu. Spre deosebire de cazul Addei, vedeta a povestit că a detectat boala la timp.

”Eu am avut acest incident, am și menționat de câteva ori. Acum vreo 12 ani, când filmam, chiar în prima săptămână la Vălenii de Munte și acolo am avut în pădure, în iarbă. Nu mi-am dat seama la acel moment că am fost mușcată de căpușă, probabil era și adrenalina momentului.

Din fericire, am descoperit-o în primele opt săptămâni de incubaţie şi am început tratamentul de urgenţă la Spitalul Matei Balş, timp de două luni, cu antibiotic şi intravenoase. În principiu, ar fi trebuit să mă opresc din filmări pentru că riscam să nu dea rezultate tratamentul care ar fi trebuit să fie susţinut de un organism cu imunitate foarte bună şi odihnit…

Eu în acea perioadă nu aveam nici una, nici alta, prin urmare eram destul de panicată, mai ales că am citit de ce este în stare această borrelia”, a declarat Alina Pușcaș, în cadrul emisiunii Showbiz Report.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel