Alina Pușcaș, amenințată și înjurată în trafic. De la ce a pornit totul: "Regret amarnic..."

Data publicării:
Alina Pușcaș, sursa instagram
Descriere foto: Alina Pușcaș, sursa instagram

Alina Pușcaș a fost amenințată și înjurată pe o stradă din București. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Alina Pușcaș a avut parte de un incident neplăcut chiar pe străzile din București. Aceasta aștepta lângă mașină să primească un pachet, când deodată o altă soferiță a lovit mașina Alinei Pușcaș cu portiera. Vedeta i-a atras atenția, moment în care a izbucnit un adevărat scandal. 

”Există multe momente în care regret amarnic că trăiesc în București. Tocmai am avut parte de un astfel de moment, în care nu înțeleg de ce există unii oameni liberi pe străzi. Stăteam și așteptam să mi se aducă ceva la mașină și m-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina. Am deschis și i-am spus doamnei: ”Ați fi putut deschide mai ușor ușa mașinii, să nu mă loviți!”.

Bineînțeles că de aici a început jihadul. Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul, vrei să moară, să facă, să vezi tu, etc. Mi-aș fi dorit foarte mult să pot să vă reproduc nebunia de cuvinte pe care le-am primit din partea ei, deși ea era de vină, nu eu”, a spus Alina Pușcaș, pe Instagram.

După ce a fost înjurată ca la ușa cortului de doamna nervoasă, Alina Pușcaș a avertizat-o că o să apeleze la organele de poliție, moment în care femeia a luat foc și mai tare. Vedeta a decis să o filmeze pe femeie pentru a avea dovezi în cazul în care nu i se va face dreptate.

”Mda, din păcate, i-am spus că poate ar fi mai bine să sesizăm un organ de poliție, să vedem ce se poate întâmpla, a început să zică că se… pe organul de poliție, pe mine, pe familie, pe tot. Și pentru că nu știu cum se numește această doamnă, am filmat-o pentru că intrase la locul de muncă, de lângă mine, să o vedeți cum lucrează cu clienții, fără mască, fără nimic”, a mai spus Alina Pușcaș.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel