Alina Pușcaș a izbucnit în lacrimi. Ce a pățit vedeta: "Sunt avariată pe ambele părți"

Data publicării:
Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram

Alina Pușcaș le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă, încă de la primele ore ale dimineții.

Alina Pușcaș și-a început ziua cu probleme, care au făcut-o să izbucnească în lacrimi. Mai exact, prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva are piciorul stâng în orteză, însă acum s-a accidentat și la cel drept. Vedeta a împărtășit totul cu fanii pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit că, dis-de-dimineață a călcat pe o albină, care se afla în casa ei. Alina Pușcaș nu își explică nu știe cum a ajuns insecta la ea în casă, însă i s-a umflat piciorul  drept  și a luat o pastilă preventiv.

"Mi-am început dimineața într-un mod inedit. Am călcat pe o albină, în casă. După ce că eram eu cu orteza pe piciorul stâng, am rezolvat-o și cu piciorul drept. Nu știu cum o sa fac azi. Sunt avariată pe ambele părți. În stânga sunt cu orteză, iar în dreapta, unde am calcat pe albine, sunt deja umflată. Eu nu sunt alergică, dar am luat o pastil preventiv. (...) Vă țin la curent cu ce se întâmplă. (...)", le-a povestit Alina Pușcaș fanilor din mediul online.

Alina Pușcaș, probleme grave la piciorul stâng

Alina Pușcaș a suferit o accidentare, în urma căreia a rămas cu o entorsă de tip 1. Chiar dacă acum trece printr-o situație mai dificilă, prezentatoarea TV este fericită datorită faptului că nu este vorba despre o ruptură și poate continua filmările show-lui "Te cunosc de undeva". Vedeta le-a povestit foarte deschis fanilor despre situația prin care trece și i-a sfătuit pe aceștia, ca în cazul în care se confruntă cu o situație asemănătoare, să meargă de îndată la doctor și să nu se trateze acasă, pentru că starea de sănătate se poate agrava.

"Din toată tărășenia asta cu glezna am ieșit cu un verdict relativ ok. După ce am văzut poza aia cu glezna stângă și glezna dreaptă, m-am cam speriat, trebuie să recunosc, și am fugit direct la doctor, am făcut o radiografie și am primit și verdictul ortopedului. Trebuie să îmi imobilizez glezna 3 săptămâni, timp în care trebuie să fac și o recuperare, dacă nu risc să rămân cu o gleznă de 10 centimetri în plus față de cealaltă. Nu e de glumă cu astfel de lucruri, așa că e clar cât de important este să mergeți la medic atunci când se întâmplă astfel de lucruri.", a spus Alina Pușcaș pe instastory.

La ce tip de orteză a apelat Alina Pușcaș

Mai mult, vedeta i-a sfătuit pe fani chiar și ce tip de orteză să evite, dacă se confruntă cu un incident asemănător, dar și care este cea mai bună opțiune, pentru care a optat și ea.

"Nu faceți lucrurile după ureche, că nu e bine. Am luat o orteză bună, una elastică. De obicei, ortezele tip ciorapam înțeles că nu sunt bune aproape deloc.", a continuat ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel