Alina Laufer și-a anulat planurile de vacanță din cauza gemenilor: „O să petrecem în curte concediul”

Data publicării:

Alina Laufer a dezvăluit cum este viața cu trei copii. 

Alina Laufer a trecut prin clipe grele în luna februarie a acestui an, după ce a devenit mămică de gemeni. Cei doi copii ai săi au venit pe lume mult prea devreme și au stat în spital săptămâni bune. Timp în care, Alina a suferit enorm de mult și s-a temut pentru viața lor. 


Alina Laufer mai are o fetiță în vârstă de 13 ani, din fosta căsnicie cu artistul Jorge. Împreună cu Ilan Laufer, Alina a devenit mamă de gemeni, Davina și Nathaniel. 


Vedeta a fost nevoită să anuleze planurile de vacanță din cauza celor mici deoarece se adaptează foarte greu în locuri noi și nici plimbările cu mașina nu le fac foarte bine. Așa că vor petrece concediul în grădină.

 
„Am fi avut planuri de vacanță cu toții, vara aceasta, dacă nu ne-am fi speriat. Săptămâna trecută am fost la munte o noapte și cei mici nu au reacționat foarte bine. Când erau mai mititei puteam să-i deplasăm mai ușor.


Recunosc că nu i-am dus de acasă foarte des, fiind doi e mai dificil și a fost și vremea caldă. Cred că s-au dezobișnuit de mersul cu mașina. Nu au vrut să doarmă deloc. Le-am schimbat mediul. Deocamdată o să petrecem în curte concediul. Avem și piscină”, a spus Alina Laufer în emisiunea Vorbește Lumea. 


Alina Laufer spune că are un ajutor de nădejde din partea fiicei ei, Karina. Chiar dacă aceasta nu știe să schimbe scutece, se pricepe de minune să îi adormă pe cei mici.


„Karina nu schimbă scutece, însă știe să îi adoarmă pe gemeni. Am plecat o oră și jumătate de acasă cu Ilan, la cumpărături, și i-am lăsat pe cei mici cu părinții mei, dar Karina a fost cea care a știut să-l adoarmă pe Nathaniel”, a adăugat vedeta. 

 

Citește și: Cori Grămescu, drama prin care a trecut în pandemie: „Eram săracă, deprimată, singură, grasă și infertilă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel