Alina Laufer, internată de șase săptămâni în spital. Cum a evoluat starea gemenilor născuți prematur: „Îi hrănim cu biberonul”

Data publicării:
Alina Laufer, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alina Laufer, sursa foto Instagram

Chiar dacă abia așteaptă să plece acasă cu gemenii, Alina Laufer trebuie să mai rămână pentru încă o perioadă în spital. Cum a evoluat starea micuților?

Alina Laufer trece prin cele mai grele momente. Vedeta se află de cinci săptămâni internată în spital cu gemenii. Frumoasa mămică a născut pe 15 februarie, atunci când gemenii aveau doar 29 de săptămâni. Cei mici au avut nevoie de ingrijirea medicilor, iar Alina Laufer a declarat că fără gemeni nu va părăsi spitalul. 


„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici [Maternitatea Giulești]. (…) Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…)

În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor', a dezvăluit Alina în emisiunea Teo Show.


Alina a postat pe Instagram o fotografie din spital, în care ține în mână o carte intitulată „Un somn sănătos pentru un copil fericit”. Mămică spune că vrea să fie pregătită pentru momentul când va fi externată și va ajunge cu gemenii acasă. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Laufer (@alina.laufer)


„O lectură foarte educativă care mă pregătește pentru ceea ce urmează… Gemenii sunt foarte bine, au avut o evoluție fantastic de bună, iar mami vrea să fie pregătită cu soluții pentru orice problemă”, a mai spus vedeta. 


Întrebată de Teo Trandafir dacă a plâns în aceste cinci săptămâni, Alina a spus că nu a vrut ca cei mici să o vadă sau să o simtă supărată. Plus că a devenit un exemplu pentru toate mămicile internate la maternitate. 


„Nu am vrut să plâng atâta timp cât bebelușii sunt atât de aproape de mine. Îi simțeam, chiar dacă sunt la alt etaj. Știam că sunt aici și că mă simt. Eu nu plâng de față cu copiii mei. De machiat am încercat să mă machiez în fiecare zi pentru că mă duceam la ei și voiam să o vadă pe mami aranjată.


Și îmi ridică și atitudinea. În general, în salon la mine sunt renumită pentru că ridic moralul. (…) Am sperat să avem acești copii atâția ani de zile și simt doar fericire, indiferent de problemele pe care le-am întâmpinat”, a adăugat Alina Laufer. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel