Alina Laufer, despre prima săptămână a gemenilor la creșă: „M-a sunat educatoarea și am zburat până la creșă”

Data publicării:
Alina Laufer, foto Facebook
Descriere foto: Alina Laufer, foto Facebook

Alina Laufer și-a dus gemenii la creșă, înainte ca aceștia să împlinească 1 an. Cum a fost prima săptămână?

Alina Laufer și-a dus gemenii la creșă, înainte ca aceștia să facă 1 an. Vedeta a vrut să aibă mai mult timp liber și să le formeze un program încă de mici. După doar o săptămână, Alina Laufer a mers în emisiunea lui Teo Trandafir unde a dezvăluit cum a fost această săptămână. 


Blondina spune că totul a decurs foarte bine, iar gemenii s-au adaptat imediat. În plus nici nu au plâns după mama lor. 


Alina Laufer a dezvăluit că încă de la 11 luni, aceștia au un program foarte bine stabilit, iar la ora 7 dimineața sunt deja pe oliță. 


„Cu cei doi prințișori am adoptat altă strategie. Viața e grea, să știe de la început. Îi trezesc la 7, îi pun pe oliță, la 8.15 sunt la creșă și au acolo un program fantastic. Cântă, îi scot afară. Prima zi am stat cu ei, iar a doua zi educatoarea mi-a zis să stau 15 minute și să ies. Eu produc numai copii independenți, care nu plâng după mami. M-a sunat educatoarea și m-a întrebat când vreau să vin să-i iau. Am zburat până la creșă. Ei mâncau numai de la mine din mână, mâncare pasată. Au mâncat bucăți și nu s-au înecat. Nu te mai saturi de ei dacă îi vezi. După Ilan plâng foarte mult. Nu, nu sunt geloasă, pentru că e tatăl copiilor mei. Dacă ar fi vorba de altă persoană, da. Am început deja de o săptămână. Nu ne este frică de muci. Am batista bebelușului, ser fiziologic”, a declarat Alina Laufer în emisiunea Teo Show. 


Alina Laufer mai are o fetiță în vârstă de 13 ani, din fosta căsnicie cu artistul Jorge. 


„Emoții? DA. Teamă? Poate. Gânduri? 1 milion?

Când eu și Ilan ne-am decis că este timpul ca piticii noștri să meargă la creșă, m-au cuprins toate emoțiile pământului. În mintea mea erau numai gânduri că «pot să stau fără puii mei câteva ore?», «oare o să plângă?», «dacă nu mănâncă…» etc, doar că astăzi când am ajuns aici, toată imaginea zilei din mintea mea a dispărut ca prin minune! Davina  și Nathaniel nu au plâns deloc, s-au integrat imediat și ce credeți? Chiar au mâncat TOT!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul unui video cu micuții. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel