Cum se împarte Alina Iloiu Mureșan între viața de jurnalist și cea de mămică: „Aș fi capabilă să fac asta 12 ore continuu” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Ilioi Mureșan, autor și prezentator TV
EXCLUSIV
Descriere foto: Alina Ilioi Mureșan, autor și prezentator TV

Alina Ilioi Mureșan, prezentatoare TV, jurnalist și autor de carte a fost prezentă în platoul Spectacola. Invitata ne-a vorbit cu pasiune despre cariera sa, dar și despre statutul său din viața personală.

Alina Ilioi Mureșan prezintă emisiunea „Alături de tine”, difuzată de luni până vineri la A7TV. De asemenea, a moderat zeci de lansări de carte ale unor personalități de renume, precum Florin Piersic, Andreea Marin, Mihaela Bilic, Părintele Vasile Ioana, Narcisa Suciu și mulți alții.  La rândul ei, a scris trei cărți, scrisul fiind prima ei dragoste. Prima carte „Așa vei ști că l-ai întâlnit pe el” a început să o scrie la 18 ani, trei ani mai târziu vedea lumina tiparului, fiind, și astăzi, o sursă de inspirație și o vindecare pentru cititori.  Trei lecturi ca un remediu pentru suflet. Trei lecții de iubire, credință și bunătate.

Cum reușește

Jurnalista Alina Ilioi Mureșan este o jurnalistă dedicată, o mamă iubitoare și o realizatoare de emisiuni desăvârșită. Invitata a vorbit despre cum reușește să țină pasul cu numeroasele sarcini pe care le are de îndeplinit, dar și cu statutul de mamă.  Ea mai este cunoscută și pentru emisiunile Live pe care le are, fiind o adevărată provocare acest fapt.

„Se întâmplă tot felul de lucruri (n.r. în televiziune). Eu nu îi mai spun „presiunea Live-ului”, ci pentru mine e mai mult „farmecul Live-ului”. Îmi place foarte mult să fiu Live pentru că tot promovez eu sinceritatea, dar și asumarea și faptul că e bine să fim ceea ce suntem. Mi se pare că Live-ul oferă această ocazie. Live-ul nu mai poate fi retras, ce ai spus, ai spus, ce ai făcut, ai făcut, atât când vorbesc despre mine, dar și despre invitații mei. M-ai întrebat cum reușesc, nu știu cum să spun. Ce am realizat este că dacă ai o menire pe Pământ sau o misiune de la Dumnezeu sau dacă ești în locul în care trebuie să fii, pur și simplu,  nu găsești explicație pentru cum reușești, de unde timp, de unde atâția invitați, cum poți să te descurci și multe altele, ci curg de la sine, vin de undeva, de sus și ai inspirația respectivă. Chiar cred că sunt în locul potrivit și am și rămas în acest loc, fie că vorbim de TV sau chiar și de domeniul cărților pentru că mă regăsesc foarte mult și fac cu drag.”, a spus Alina Ilioi Mureșan, în exclusivitate, pentru Spectacola.

Iubește ce face la locul de muncă

Alina Ilioi Mureșan ne-a  mai spus că dacă nu ar avea rolul de mamă pe care și-l asumă cu tot dragul, ar putea să se ocupe continuu de profesia ei. Cu atât mai mult, invitata a avut maratoane de filmări și înregistrări. Deși simțea cum o copleșește, mereu găsea energie prin interesul și curiozitatea față de invitatul său.

„Dacă ar fi să nu fiu și mamă, să-mi doresc să fiu lângă copil aproape în permanență, aș fi capabilă să stau și 12 ore să filmez continuu și să mai pot. Am avut și maratoane când a trebuit să înregistrez niște avansuri și înregistram șase ore continuu ca să am trei ediții și eram ok. Simțeam oboseală, dar trecea. În momentul în care intră un invitat la mine în platou e ca o carte deschisă și sunt interesată să aflu ce are de spus. Întrebările mele sunt reale, nu sunt puse de dragul de a fi sau că trebuie să le pun că sunt la locul de muncă. Chiar sunt cu adevărat curioasă și interesată.”, ne-a mai spus, Alina Ilioi Mureșan.

Puteți viziona emisiunea integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel