Alina Ilioi-Mureșan, dorință de Crăciun: „Viața este imprevizibilă și câteodată uităm acest lucru” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Alina Ilioi-Mureșan, prezentatoare TV și scriitoare, împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an dificil, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și premiază persoana care inspirat-o să se „lupte” și cu morile de vânt.

SPECTACOLA: Cum te găsim în acest final de an?

 

Alina Ilioi-Mureșan: În acest final de an simt că sunt mai așezată, mai echilibrată și mai matură. A fost un an foarte greu pentru mine, dar în același timp care m-a apropiat mult de Dumnezeu. Cred că sunt mai centrată pe sufletul meu și dornică să duc viața cu El și pentru El.

 

SPECTACOLA: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Alina Ilioi-Mureșan: M-a surprins cât de rapid se pot schimba lucrurile și cum doar dintr-o clipire de ochi totul e diferit. Adevărul este că viața este imprevizibilă și câteodată uităm acest lucru. Cea mai mare bucurie a fost reconectarea la un nivel foarte profund cu Dumnezeu și regăsirea unei părți din mine, uitată. A fost frumos să o regăsesc pe Alina cea zâmbitoare în orice situație.

Cea mai mare provocare din acest an a fost să accept că NU pot să ajut sau schimb pe nimeni, dacă nu-și dorește. Am fost genul de persoană care aproape că am vrut să ajut oamenii cu forța, și am învățat într-un mod dureros că trebuie să stau pe tușă și să las oamenii să-și învețe lecțiile, oricât de dureroase sunt.

 

 

 

SPECTACOLA: Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Alina Ilioi-Mureșan: Cu gândul că vreau să mă bucur de fiecare zi pe care o am în plus, fără să mă îngrijorez pentru viitor. Îmi doresc să fie un an liniștit, plin de mireasmă cerească, asezonat cu rugăciuni șoptite și miracole. ȘTIU că o să fie un an bun!

 

SPECTACOLA: Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Alina Ilioi-Mureșan: Mi-aș premia copilul! A fost un an dificil și pentru el, cu multe provocări, multe schimbări, suferință și dificultăți. Însă, privindu-l cât de puternic este, cât de optimist și de inteligent, am simțit cum inima mea de mamă e tare bucuroasă. Deci, bravo, Richard, TU primești anul acesta PREMIUL!

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Ilioi Muresan (@alinailioimuresan)

 

SPECTACOLA: I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Alina Ilioi-Mureșan: Nu, nu cred că i-am scris moșului niciodată. Însă, cel mai mult, de Crăciun, îmi doresc să fie o zi plină de pace, liniște și iubire, să stăm toată familia la masa și să ne bucurăm de atmosfera caldă de Sărbători. Și să ningă.

 

 

SPECTACOLA: Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?

Alina Ilioi-Mureșan: Nu am apucat încă să facem planuri, din păcate, lucrând mult. Însă, cel mai probabil vom fi împreună, pun mare preț pe familie. Vom merge la Biserică, apoi vom lua masa și vom asculta cântece de Crăciun. Dacă ninge, sigur vom ieși afară și ne vom lupta cu bulgării, vom alerga prin zăpadă și ne vom da cu săniuța. De la masa de Crăciun nu vor lipsi sarmalele, dar nici cozonacul. Cred că sunt o româncă obișnuită și tipică din acest punct de vedere.

 

 

 

SPECTACOLA: Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masa de Crăciun?

Alina Ilioi-Mureșan: Tata. Îmi e tare dor de el. Până să nu mai fie din cauza cancerului, fiecare Crăciun l-am petrecut alături de el. Cred că aș sta lângă el, l-aș îmbrățișa și l-aș asculta cu mare drag. E greu, de Sărbători, fără persoanele dragi…

 

SPECTACOLA: Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

 

Alina Ilioi-Mureșan: Cam tot așa cum l-am descris mai sus. Mergeam la Biserică, veneam acasă și mâncam în familie, apoi mergeam cu colinda cu familia și prietenii. Cred că asta îmi lipsește, să merg cu colinda și toată noaptea să cântăm pe la casele oamenilor. Tare magic era!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel