Alina Eremia, surpriză la 27 de ani. Ce cadou a primit din partea familiei

Data publicării:
Alina Eremia, foto instagram
Descriere foto: Alina Eremia, foto instagram

Alina Eremia a împlinit 27 de ani, iar cu ocazia zilei de naștere familia i-a făcut un mic cadou

Alina Eremia  este o actriță de televiziune și cântăreață română, membră a formației Lala Band, cunoscută pentru evoluția din serialul muzical Pariu cu viața, difuzat pe postul de televiziune Pro TV și pentru telenovela românească O nouă viață, difuzată pe postul Acasă TV.

Alina Eremia s-a născut la 15 decembrie 1993 în Buftea. Părinții ei sunt Daniela și Nicușor Eremia. Are un frate mai mic, Mircea.

A debutat în muzică la vârsta de 5 ani, după ce părinții i-au remarcat talentul. Primul concurs la care a participat a fost "Abracadabra", unde a obținut premiul 3.  Au urmat multe altele, printre cele mai importante numărându-se locul 5 la Eurovision Junior în 2005 cu melodia Țurai.

În februarie 2011, urmând sfatul mamei sale a participat la un casting organizat de MediaPro Pictures, în urma căruia a fost distribuită în rolul Ioanei Anghel din Pariu cu viața

În urma castingului amintit mai sus a intrat și în trupa Lala Band, alături de care a atins performanțe greu de egalat. Cinci  albume de studio, discul de aur pentru „Cel mai bine vândut album al anului 2012” , 4 turnee naționale, peste 150 de ore de muzică live, peste 150.000 de fani veniți la concerte pentru a-și vedea idolii.

Asăzi de ziua ei, invitată fiind la Teo Show, Alina a avut parte de o mare surpriză din partea familiei. 

Mama Alinei a povestit despre copilăria Alinei spunând că era un copil care muncea foarte mult și care nu a deranjat pe nimeni niciodată. 

”Alinei i-a plăcut de mică să fie pe scenă, ceea ce cred că a motivat-o să muncească și să reușească în cariera ei, fără să deranjeze pe nimeni”, a spus mama Alinei. 

Venirea mamei în platoul TeoShow a făcut-o pe Alina să plângă și să fie foarte emiționantă. Vedeta a declarat că tot ce are acum este datorită faptului că are o educație bună primită de la părinți. 

Mai mult, și-a făcut și Mircea Eremia apariția în platoul emisiunii Teo Show, dar de data aceasta, gestul pe care l-a făcut Mircea a impresionat-o foarte mult. 

Acesta și-a făcut un tatuaj, în dreptul pieptului stâng, cu semnătura Alinei Eremia. 

”Doamne, Mircea, ești nebun?” S-a întrebat vedeta în direct după ce a văzut gestul pe care Mircea l-a făcut de ziua ei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel