Alina Eremia, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista: „Am căpătat o ...”

Data actualizării: | Data publicării:

Alina Eremia le-a povestit fanilor cu ce problemă de sănătate se confruntă.

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite artiste din România. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei și cu care împărtășește tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, artista le-a mărturisit fanilor că în ultima perioadă s-a suprasoliat destul de mult, iar acum se confruntă cu câteva probleme de sănătate.

Deși începuse să răgușească și să tușească, Alina Eremia nu s-a oprit și a urcat din nou pe scenă, agravându-și starea de sănătate. Ulterior, artista a fost diagnosticată cu bronșită, motiv pentru care, în următoarea perioadă este nevoită să ia o pauză.

„Eu nu l-am luat niciodată în brațe pe ”nu mai pot”. Pentru mine nu există noțiunea de ”nu mai pot”. Asta până când devine o condiționare fizică. Am căpătat o bronșită de toată frumusețea”, le-a spus Alina Eremia fanilor ei pe rețelele de socializare.

 

Artista a precizat că evenimentul de duminică i-a pus capat mai ales că și-a forțat extrem de mult corzile vocale. Cu toate astea, Alina le- transmis fanilor că se va face bine cât mai repede.

„Ultima perioadă și-a spus cuvântul, iar aseară a fost efectiv o mare provocare să cânt, incomodată de o tuse seacă și o răgușeală. Dar pe scenă nu contează, dai tot. Asta am făcut aseară. Azi, deși am vrut, nu s-a putut. Vocea mea a capitulat, dar mă fac bine repede”, a explicat artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel