Alina Eremia, primele declarații despre sarcină. Artista a surprins pe toată lumea

Data publicării:
Alina Eremis și Edi Barbu, sursa instagram
Descriere foto: Alina Eremis și Edi Barbu, sursa instagram

Alina Eremia a surprins pe toată lumea cu primele declarații despre sarcină. Artista a recunoscut.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Fără dar și poate, blondina este una dintre cele mai frumoase apariții din showbizul românesc.

Frumoasa artistă trăiește de mai bine de cinci ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu,  care o face tot mai fericită pe zi ce trece. Deși sunt de ani de zile împreună, cei doi nu au făcut încă pasul cel mare. Alina Eremia este foarte discretă în ceea ce primește viața personală, însă atunci când vine vorba despre acest subiect, artista are grijă să nu dea prea multe din casă.

Recent, Alina Eremia a fost intervievată de Gina Felea din ”Băieți de oraș” și a trebuit să răsundă la câteva întrebări legate de viața personală. Întrebată dacă are de gând să devină mămică în viitorul apropiat, artista a dat un răspuns care a surprins pe toată lumea.

”De cinci ani tot salivez la el (nr. la iubitul ei). Nu, nu vreau (nr. să rămân gravidă) Nu, nu vreau acum, mai încolo”, a spus Alina Eremia într-un interviu oferit Ginei Felea, jucată,  de Anca Dinicu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel