Alina Eremia, infectată cu virusul SARS-COV2. Care este starea de sănătate a artistei: ”Deja sunt în autoizolare”

Alina Eremia, sursa instagram
Descriere foto: Alina Eremia, sursa instagram

Alina Eremia a fost infectată cu COVID-19. Anunțul legat de starea ei de sănătate a fost făcut chiar de artistă.

Recent, Alina Eremia și-a anunțat fanii că a fost testată pozitiv cu virusul SARS-COV2.  În urmă cu câteva săptămâni, artista le-a povestit fanilor că a avut o bronșită, iar în urma unui test pe care îl face săptămânal a rezultat că a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă.

Totodată, artista le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că are sistemul imunitar destul de slăbit, motiv pentru care a fost predispusă la infectarea cu COVID-19.

”Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătai de cap de 2 săptămâni, așa ca pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iar virusul”, a spus Alina Eremia pe Instagram.

 

Din fericire, Alina Eremia a contractat o formă ușoară a virusului, iar momentan se află în izolare la domiciliu.

”Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră”, a mai precizat artista.

 

Pe lângă Alina Eremia, mulți artiști au fost infectați cu CPVID-19. Printre aceștia se numără și Viorica de la Clejani, Theo Rose, Elena Merișoreanu și mulți alții.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 sep, 18:32 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play