Alina Eremia, infectată cu virusul SARS-COV2. Care este starea de sănătate a artistei: ”Deja sunt în autoizolare”

Data publicării:
Alina Eremia, sursa instagram
Descriere foto: Alina Eremia, sursa instagram

Alina Eremia a fost infectată cu COVID-19. Anunțul legat de starea ei de sănătate a fost făcut chiar de artistă.

Recent, Alina Eremia și-a anunțat fanii că a fost testată pozitiv cu virusul SARS-COV2.  În urmă cu câteva săptămâni, artista le-a povestit fanilor că a avut o bronșită, iar în urma unui test pe care îl face săptămânal a rezultat că a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă.

Totodată, artista le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că are sistemul imunitar destul de slăbit, motiv pentru care a fost predispusă la infectarea cu COVID-19.

”Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătai de cap de 2 săptămâni, așa ca pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iar virusul”, a spus Alina Eremia pe Instagram.

 

Din fericire, Alina Eremia a contractat o formă ușoară a virusului, iar momentan se află în izolare la domiciliu.

”Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră”, a mai precizat artista.

 

Pe lângă Alina Eremia, mulți artiști au fost infectați cu CPVID-19. Printre aceștia se numără și Viorica de la Clejani, Theo Rose, Elena Merișoreanu și mulți alții.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel