Alina Eremia, despre experiența Masked Singer. Prin ce a trecut artista: "Am plâns grav"

Data publicării:
Alina Eremia, sursa instagram
Descriere foto: Alina Eremia, sursa instagram

Spre surprinderea tuturor, Alina Eremia se ascundea sub masca lui Lady Panda de la Masked Singer. Artista a dezvăluit cum a fost această experiență pentru ea.

Alina Eremia a fost demascată la Masked Singer! Artista și-a intrat foarte bine în rol, însă a ajuns în punctul în care a trebuit să își dea masca jos. Ulterior, vedeta a mărturisit că a avut un costum extrem de greu și abia a reușit să se miște în el.

„Nu mă așteptam să mă distrez așa de tare în costumul ăla. E greu până te acomodezi. Trebuie să exagerezi de 5-6 ori mișcarea ca să se vadă. Costumul meu era destul de mobil față de altele.

Eu vedeam prin gura costumului, prin zâmbetul lui Lady Panda. Aveam cagulă, doar ochii erau descoperiți, ca nu cumva să se vadă vreo trăsătură. Zici că a fost secret de stat, exact ca în filme. Mă duceam de bunăvoie, nu mă răpea nimeni.

Stăteam în cabină toată ziua, nu vorbeam cu nimeni, doar prin telefon. Nu, doar când ajungeam pe scenă în linie ne întâlneam unii cu alții. Zici că ești într-un film, e super tare.

M-am destrăbălat în costum, am dansat, am făcut ca toate cele. Și am mâncat multe dulciuri în cabină.”, a zis ea la Vorbește lumea.

 

Totodată, Alina Eremia a mărturisit că, din cauza costumului foarte greu, a dat jos câteva kilograme. Cu toate astea, și-ar fi dorit să stea cât mai mult în concurs, deoarece i-a plăcut foarte mult.

 

„Am slăbit pentru că efortul fizic e foarte mare și am petrecut mult timp în costum. Eu a trebuit să inventez o poveste, ziceam că mă duceam la repetiții. Inna s-a prins și din indicii, dar cred că și timbrul a dus-o către numele meu.

Ne cunoaștem foarte bine și are urechea formată. Eu am petrecut mult mai mult timp cu Inna în studio și m-a ascultat mult mai mult cântând decât Horia. Eu m-am distrat, la fiecare moment m-am distrat, la ălea sensibile mi-am arătat partea emoțională.

Am avut de toate. Am plâns grav că s-a terminat. Horia a declanșat valurile de lacrimi, a venit în spate unde dădeam testimonialele și mi-a spus niște cuvinte de suflet. A fost mai bine că nu m-au descoperit din prima.

Am învățat că ar trebui să fiu mai mult Lady Panda, m-am lăsat să fiu cum am vrut sub mască. Eu acasă așa sunt, dar și cu apropiații, cu tot.”, a adăugat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel