Alina Eremia, concert live de ziua ei. Cum și-a surprins fanii

Data publicării:

Alina Eremia le-a făcut un cadou fanilor cu ocazia zilei sale de naștere.

Surpriza artistei pentru fanii săi a fost ”Show Must Go On”, un concert transmis live pe canalul de YouTube al artistei. Într-un an delicat, în care artiștii au stat departe de scenă și de public, muzica este cea care ne unește, fie chiar și doar prin intermediul rețelelor de socializare.

 

Artista a interpretat alături de trupa sa piesele cele mai cunoscute și îndrăgite de fani precum ”Poartă-mă”, ”A fost o nebunie”, ”Cum se face”, ”Noi”, ”Filme cu noi”.

 

Din ”Show Must Go On” nu au lipsit și invitații speciali - The Motans alături de care a cântat ”Din trecut” și NANE cu piesele ”BRB și în premieră”Deja Vu” care urmează să fie lansată în 2021.

 

“Show Must Go On” înseamnă multe pentru mine: dragostea de muzică, de scenă și un context perfect de a face un bine. A fost unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care le-am inițiat și mă bucur că am avut alături de mine o echipă genială.  A fost și mai special, pentru că s-a difuzat de ziua mea și am avut parte de un amalgam de stări. Mă bucur că au fost prezenți online mulți oameni, lucru care evidențiază că oamenii au nevoie de muzică live. Chiar dacă acest concert s-a desfășurat de la distanță, cei care au urmărit au fost foarte activi în secțiunea de comentarii și am simțit energia lor”, a spus Alina Eremia.

 

”Îi mulțumesc foarte mult Alinei pentru invitație, mă bucur să fim colegi, că lucrăm împreună și mă mândresc să am așa prieteni. Îi urez un sincer ”la mulți ani!”, a spus The Motans.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel