Alina Ceușan, fără pic de machiaj. Cum arată vedeta la primele ore ale dimineții

Data publicării:
Alina Ceușan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alina Ceușan, sursa foto Instagram

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute și urmărite vloggerițe din România, Alina Ceușan nu se sfiește să le arate fanilor cum se trezește ea dimineața. 

Alina Ceușan este proaspătă mămică, dar are foarte mare grijă pentru felul cum arată. Cum și-ar putea neglija imaginea, dacă este una dintre cele mai urmărite vedete din România. Are milioane de urmăritori, iar viața ei este strâns legată de rețelele de socializare. Tocmai de aceea, Alina le arată fanilor tot ceea ce face întreaga zi. Fanii cunosc în detaliu viața divei, mai ales că acum frumoasa blondină este foarte implicată în creșterea micuțului ei băiețel și experimentează activități și trăiri noi. 


Alina Ceușan le-a arătat fetelor cum se pot machia rapid și natural. Dar fanii au fost mai atenți la felul cum arată blondina fără pic de machiaj la primele ore ale dimineții. Fără fond de ten, fără ruj sau rimel, așa s-a filmat Alina Ceușan. Este cert acum că vloggerița este foarte fericită cu felul cum arată și nu are vreun complex pe care își dorește să îl ascundă. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel