Alina Ceușan, apariție INCENDIARĂ în lenjerie intimă. Cum arată vloggerița la patru luni de la naștere/ FOTO

Data publicării:

Alina Ceușan și-a uimit fanii cu o apariție incendiară în lenjerie intimă. Vloggerița le-a arătat admiratorilor cum arată la patru luni de când a devenit mămică.

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe. Aceasta este foarte cunoscută în mediul online acolo unde o urmăresc aproape un milion de fani. Influencerița este foarte activă și împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, dar se și sfătuiește cu admiratoarele sale în materie de make-ul tratament faciale și tot ce ține de frumusețe și vestimentație.

Frumoasa blondină se poate considera o femeie norocoasă. Pe lângă succesul pe care îl are în mediul online, Alina Ceușan stă foarte bine și pe plan sentimental. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul cu care are împreună și un băiețel. Deși viața blondinei s-a schimbat după venirea pe lume a bebelușului, punând pe prim plan minunea din viața ei, aceasta nu uită nici de ea. Chiar dacă are un program foarte încărcat, Alina Ceușan își împarte timpul astfel încât să se ocupe și de nevoile sale.

Alina Ceușan a luat douăzeci de kilograme în plus pe parcursul sarcinii, însă cu foarte mult sport și o alimentație echlibrată a reușit să ajungă din nou la corpul care a consacrat-o.

Alina Ceușan, fotografie incendiară în lenjerie intimă!

Recent, frumoasa vloggeriță a postat o fotografie în lenjerie intimă, semn că este foarte mândră de corpul ei și că efortul ei a dat roade. Fanii au rămas impresionați de formele perfecte ale blondinei, care nu arată nici cel mai mic semn că aceasta este mămică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel