Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care va fi susținută de univers: Îi va merge bine în această perioadă!

Data publicării:
Alina Badic, captură YouTube/ B1TV
Descriere foto: Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Astrologul Alina Bădic a prezentat horoscopul din perioada 14 - 20 aprilie 2024.

 

Aflați ce spun astrele pentru Scorpion:

„Vor avea loc evenimente semnificative în această perioadă, care își întră pe dinamică, care vor începe să fie foarte alerte, foarte active. Încercați să vă alegeți un proiect special unde nu reaușeați până acum să dinamizați lucrurile. Acum universul vă susține. Scorpionilor ar trebui să le meargă foarte bine în această perioadă, să aibă o expansiune pe mai multe domenii, să înțeleagă, pe undeva, că munca dă rezultate.

 

Cei care au reușit să se țină de un proiect au acum un parcurs substanțial, foarte semnificativ. Mai au elemente haotice, dar nu neapărat într-o formă atât de deranjantă. Mai au persoane în jur care nu li se adresează într-un mod în care să înțeleagă ce se dorește, nu știu să le comunice că vor să colaboreze. Însă vor avea beneficii substanțiale chiar până la sfârșitul acestui an.”

 

Declarațiile au fost făcute de Alina Bădic la B1 TV.

 

VEZI ȘI: Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Urmează o perioadă foarte puternică pentru o zodie:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-14-20-aprilie-2024-urmeaza-o-perioada-foarte-puternica-pentru-o-zodie_38463.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Alexandru Negrici | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel