Alina Bădic, horoscop 12 mai - 18 mai 2024. Zodia care primește investiții interesante și o moștenire

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Bădic, captură video Youtube, B1
Descriere foto: Alina Bădic, captură video Youtube, B1

Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 12 mai - 18 mai 2024.

 

Rac

„Perioada aduce foarte multe situații, aș spune deosebite pentru Raci, situații în care uneori vi se pare că nu vă regăsiți, alteori vi se pare că v-a pus Dumnezeu mâna în cap. Deci da, este o perioadă în care Racii ai două alternative, fie se simt ca în rai, fie simt că trebuie să plece, trebuie să fugă, să se extragă dintr-un anumit context. Problema este că aceste situații nu sunt foarte constante, ceea ce într-o zi vă mulțumește și vă puteți simți extraordinar de bine, în altă zi puteți să simțiți că lucrurile au scăpat total de sub control și că nu vă mai reprezintă nimic. Important este să avem grijă, să facem liniște în sufletul nostru și să vedem ce se întâmplă acolo. Trebuie să aflăm lucruri din trecutul nostru, dacă vă știți cu o slăbiciune, viciu, e bine să vedeți cum puteți scăpa de el. Vom vedea Raci care pur și simplu consacră timp, vor să scape de un anumit defect.”

 

Leu

„Saturn și Neptun se găsesc în continuare pe casa paranormalului, pe casa Scorpionului. Intuiție, semne, semnale, simbolistică, mesaje din astral, lumea de dincolo este aproape lumea dumneavoastră, chiar de multe ori vă veți mira cum simțiți anumite aspecte, nu trebuie neapărat să le și comunicați, dar cu siguranță simțiți lucrurile diferit.

Este o perioadă în care trebuie să avem anumite rezerve, nu tot ce zboară se mănâncă Trebuie să fim foarte echilibrați, chiar și atunci când suntem aproape siguri de ceva trebuie să ne păstrăm o rezervă. Investiții interesante, moșteniri, acte de semnal, toate sub imperiul echilibrelor sau al unor dezechilibre din alte vieți. Leii vor colabora foarte bine cu persoane care le împărtășesesc experiența, sunt foarte deschiși către această direcție. Foarte multe mesaje în vise, ei își înțeleg destinul lor, dar și a altora.”

Citește și: Alina Bădic, horoscop 12 mai - 18 mai 2024. Vin bani pentru mai multe zodii

Fecioară

„Cu adevărat căutați un răspuns. Este un răspuns care va veni în mod cert din astral. Avem foarte multă zonă, astralul devine foarte explicit în această perioadă și pe undeva nativii Fecioară în sfârșit au realizări și surprize plăcute din partea anturajului, din partea prietenilor, din partea partenerului de viață, pentru că au fost niște încercări destul de neplăcute în ultima perioadă și acum începeți să înțelegeți că puteți aprecia orice formă de reușită și de realizare.

Nu trebuie să fim tot timpul pe o culme, nu ești tot timpul în vârful piramidei și totuși poți găsi forme de mulțumire și pe alte nivele, dar mulțumirile vor exista în această perioadă. Multe realizări financiare în această perioadă pentru Fecioră. Nu este perioada în care să avem concluziile pe loc, s-ar putea să te chinui până să garantezi pe ceva. Rămâneți vigilenți, veți avea surprize foarte plăcute, însă pot veni și experiențe mai puțin plăcute din partea unui prieten. Este o perioadă în care mai pot apărea provocări pe zona parteneriatelor.”

 

Balanță

„Nativii Balanță primesc un ajutor substanțial din partea Universului, dar trebuie să mai primească un ajutor și din partea celorlalți. Ca orice semn venusian, aveți așteptări din partea anturajului, vom vedea mulți nativi care ajung în locuri în care au trăit altădată. Au o legătură interesantă cu ceva ce s-a petrecut altădată și chiar nu ezitați să vă explicați anumite trăiri, anumite simțiri pe care le aveți în această perioadă.

Mergeți pe mâna sufletului este sfatul meu pentru toate zodiile în acest moment, chiar dacă s-ar putea să aveți zile în care simțiți că tot universul pică pe tine, cum se spune, că ți-a căzut cerul în cap. Este o perioadă dură, care ne șochează, s-ar putea să ne îmbolnăvim mai ușor, să ne simțim fragili, pentru că nu mai avem la fel de multă energie ca altădată.”

Citește și: Alina Bădic, horoscop 12 mai - 18 mai 2024. Zodia care va avea parte de creșteri financiare

Scorpion

„Este foarte bine aspectat, strategie și energie. O perioadă în care avem mult dinamism, este bine să acționăm, să facem acțiuni, să ne implicăm cu mult curaj, dar și cu strategie. Cei care sunt buni strategi pot debloca energii. De exemplu, acum, cu acest Neptun pe ultimele grade sunt foarte multe energii blocate, ca și cum ai avea multe lucruri îngrămădite în colțurile camerei. Chiar dacă centrul camerei este superb, ai făcut ceva absolut estetic impecabil în mijlocul camerei, numai faptul că tu știi că în colțurile camerei ai tot felul de obiecte înghesuite și pline de praf parcă nu îți dă o stare de bine, chiar dacă nu le vezi, pentru că tu te uiți doar în centrul camerei dar știi că sunt acolo.

Așa este acest Neptun pe final de Pești. Este vorba despre aceste colțuri despre care știm, ai un serviciu bun, o situație bună și totuși există niște lucruri cum ar fi că ești certat cu cineva, ai vrea să ai realizări și în alt domeniu în care nu ai, deci toate aceste zone sunt scoase la iveală. Este o zi strategică foarte puternică din acest punct de vedere.”

VEZI și: Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel